Ana sayfa Sosyal Medya Emre Bey ile Buse Meral ikilisi, dizi hayranlarını mest ediyor!

Emre Bey ile Buse Meral ikilisi, dizi hayranlarını mest ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vermem Seni Ellere isimli atv dizisinde başrolde buluşan Emre Bey ile Buse Meral, birbirlerine çok yakıştırılıyor. Dizinin hayranları hikaye içindeki Zeliş ile Mehmet karakterlerinin birbirlerini ne kadar iyi tamamladıklarını ve iki genç oyuncunun rollerine çok yakıştığını düşünüyor.

Eğlenceli bir hikayesi bulunan dizide Zeliş ile Mehmet karakterlerinin zıtlıklarla başlayan ve çatışma ile harmanlanan ilişkisinde aşkın izlerini de kendisini göstermeye başladı. 9 Temmuz Pazar akşamı 4. bölümü yayınlanan dizi, hikayesi ile geniş bir hayran kitlesini etkiliyor.

Dizinin başrolünde buluşan ve önemli bir sorumluluk üstlenen iki genç oyuncunun iyi uyum sağlamış olması, sosyal medya ortamında yaptıkları paylaşımlar hayranlarını adeta mest ediyor.

Esprili paylaşımlarda bulunan ikili, bu halleri ile dizinin daha çok konuşulmasını da sağlıyor.

Emre Bey ile Buse Meral ikilisi, dizi hayranlarını mest ediyor! 7

Emre Bey ve Buse Meral, yaz döneminin en beğenilen dizi çiftlerinden birisi olmayı da kısa sürede başardı. İkilinin sempatikliği, yüksek enerjisi ve birbirleri ile uyum içinde olması sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapılmasını sağlıyor.

Zaman zaman birbirlerine sosyal medya üzerinden laf atarak heyecanı artıran ikili, Ordu ilinin doğal güzelliklerinin yansıdığı Vermem Seni Ellere dizisiyle birlikte, iyi bir dizi çifti görüntüsü de çiziyor.