Ana sayfa Dizi Haberleri Vermem Seni Ellere dizisinde Buse Meral ve Emre Bey ikilisi zorlu bir yolculuğa çıktı!

Vermem Seni Ellere dizisinde Buse Meral ve Emre Bey ikilisi zorlu bir yolculuğa çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vermem Seni Ellere isimli atv dizisi 18 Haziran Pazar akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başladı. Dizinin başrollerinde Emre Bey ile Buse Meral yer alıyor. Bir Karadeniz hikayesi olması bakımından dizi, bölgenin doğal güzelliklerinin ekrana bir kez daha yansıması ile daha çok dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Dizinin hikayesinde Zeliş karakterini canlandıran Buse Meral, kariyeri açısından çok önemli bir projeye çıktı. İlk kez başrolde yer alması oyuncunun kendisini ve yeteneklerini ortaya koyması bakımından önemli bir fırsat oldu. Zeliş karakterinden bahseden Buse Meral, “Zeliş çok heyecanlı, kendi doğruları olan, inandığı şeyin peşinden mutlaka giden, ailesine ve sevdikleri için bütün fedakarlıkları yapabilecek çok iyi kalpli aynı zamanda, kendisini huzursuz hissettiği zaman sınırını koyabilen bir karakter” açıklamasında bulundu.

Mehmet karakteri de Karadeniz coğrafyasının sertliğini benliğinde hissettiren bir karakter olarak öne çıkacak. Geçen sezon Balkan Ninnisi dizisinde başarılı performansı ile göz dolduran Emre Bey, bir kez daha başrol sorumluluğunu üzerine aldı.

Buse Meral ile partnerliği de merakla beklenen Emre Bey, kendi kafasının dikine giden bir karakter ile izleyicilere farklı duygular yaşatacak. Aşkı hiç bilmeyen Mehmet karakteri hakkında konuşan oyuncu şunları söyledi:

“Mehmet kendi kafasının dikine giden, ailesi ile arası iyi olmayan, aşkı tam anlamıyla bilmeyen ama öğrenme yolunda adımlar atacağını düşündüğüm bir karakter.”

Herkesin dizinin hikayesinden kendisine uygun bir parça bulabileceğini ifade eden Emre Bey, romantizmin de komedinin de dram sahnelerinin de iç içe olacağını anlattı.

Cihat Tamer, Fatih Al, Bülent Alkış, Goncagül Sunar ve Bahtiyar Engin gibi deneyimli isimlerle atv ekranında yeni bir heyecan dalgası yaratmaya başladı.

Usta oyuncu Cihat Tamer, proje için heyecanlı olduğunu dile getirdi ve şunları söyledi: “Karadeniz’in güzel manzaraları eşliğinde, Ordu gibi çok güzel bir şehirde Vermem Seni Ellere adlı dizimizi çekeceğiz.”

Dizinin bir başka tecrübeli ismi Fatih Al da çok iyi bir ekip olduklarını, çok eğlendiklerini ifade etti.

Herkes gibi heyecanlı olduğunu anlatan Bahtiyar Engin de çok güzel bir coğrafya da bir proje çektiklerini belirtti.

Ekip olarak koşturduklarından bahseden tecrübeli oyuncu Bülent Alkış da her şeyin yolunda olduğunu söyledi.