Ana sayfa Sosyal Medya Emre Bey ile Buse Meral ikilisinin çekim gücü Vermem Seni Ellere dizisini ayakta tutmaya yetmedi!

Emre Bey ile Buse Meral ikilisinin çekim gücü Vermem Seni Ellere dizisini ayakta tutmaya yetmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yaz döneminin iyi başlayan dizilerinden birisi Vermem Seni Ellere oldu. İlk bölümleri iyi reytingler alan dizi, genç oyuncular Buse Meral ile Emre Bey’in partnerliğinin güçlü uyumuyla da öne çıktı.

Karadeniz’de çekilen bir dizi olması nedeniyle de görsel zenginliği fazla olan Vermem Seni Ellere dizi projesi ne yazık ki, son dönemde beklenmedik şekilde ciddi bir reyting kaybı yaşadı.

Pazar akşamları izleyicilerle buluşan dizinin bir anda ciddi şekilde düşen reytingleri sonrasında atv’nin yayından kaldırma kararının ortaya çıkması izleyicileri derinden sarstı.

Vermem Seni Ellere dizisinin 9. bölümü ile birlikte 13 Ağustos’ta son kez ekrana geleceği ile ilgili basında yer alan iddialar dizi hayranları için beklenmedik bir gelişme oldu.

3’lü seviyelerdeki reytingleri ile ilk 4 bölümde çok iyi çıkış yapan bir dizinin sonraki 3 bölümde ciddi bir izleyici kaybına uğraması da şaşırtıcı derecede bir düşüş olarak dikkatleri çekiyor.

Buse Meral ile Emre Bey, gençlerin ilgi gösterdiği bir dizi çifti oldu. Başarılı performansları ile dizinin iyi sonuçlar almasına katkı yapan bu ikili, son 3 bölümde yaşanan reyting kaybına ise engel olamadı. Geriye sadece iki bölüm kaldı.

atv’nin son kararına göre; Vermem Seni Ellere dizisi 6 Ağustos’ta 8. bölümü ile yayınlanacak ve 13 Ağustos Pazar akşamı da 9. bölümü ile birlikte final yapacak.