Ana sayfa Sosyal Medya Sol Yanım dizisinde parlayan Tuğçe Açıkgöz kariyerinin ilk başrolünü kaptı!

Sol Yanım dizisinde parlayan Tuğçe Açıkgöz kariyerinin ilk başrolünü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem televizyon kanallarında hem de dijital platformlarda yoğun bir şekilde dizi hazırlığı yapılıyor. 6 bölüm olarak çekilecek olan Börü 2039 için de yoğun bir ön hazırlık süreci yaşanıyor. Ocak ayında ilk tanıtımı yapılan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler de katılmaya devam ediyor.

Yaz’ın Öyküsü isimli dizide canlandırdığı Ekim karakteri ile dikkat çeken Tuğçe Açıkgöz, Börü 2039 projesinin yeni isimlerinden birisi oldu. Oyuncu, Leke dizisinde Şirin karakterinin yanı sıra son olarak Sol Yanım dizisinde de Zeynep olarak ekranda yerini aldı.

Börü 2039 dizinin başrol kadın oyuncusu olmayı başaran Tuğçe Açıkgöz, kariyeri adına önemli bir adım atarak, başrollerde yer almaya başlayacak.

Alper Çağlar’ın genel yönetmenliğini yaptığı Börü 2039, BluTV için hazırlanan bir dizi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Tuğçe Açıkgöz, Börü timinin kahraman bir üyesini canlandıracak.

Dizi için daha önce anlaşma yapılan isimler Doğan Bayraktar ve Murat Akın oldu. Börü 2039 dizisi, devam projesi ve Börü’yü bilenler de heyecanla bekliyor.