Ana sayfa Sosyal Medya Dram rollerinden sonra Tuğçe Açıkgöz bu sefer Teşkilat dizisiyle gündem olacak!

Dram rollerinden sonra Tuğçe Açıkgöz bu sefer Teşkilat dizisiyle gündem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Tuğçe Açıkgöz, özellikle geçen sezon atv ekranında yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dram dizisindeki Dila karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Dizinin en etkili karakterlerinden birisini canlandıran Tuğçe Açıkgöz, izleyicilerin canını sıkan bir rolü büyük başarıyla çıkarttığı için birçok yan karaktere göre daha çok dikkat çekti.

Oyuncunun öne çıkmasını sağlayan ve sosyal medyada da geniş bir övgü bulmasını yardımcı olan Dila karakteri geride kaldı.

Tuğçe Açıkgöz, yeni sezonda bambaşka bir rol ile yine izleyicileri şaşırtacak.

Daha önce Börü 2039 isimli dijital dizide Ece Kara karakteri ile aksiyon projesinde yer alması ile de bilinen Tuğçe Açıkgöz, yeni sezonda Teşkilat isimli aksiyon dizisinin önemli isimlerinden birisi olacak.

Dördüncü sezona Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde 22 Ekim Pazar akşamı başlayacak olan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu güçlendirildi.

Hikayesi de değişen diziye Gizem Kırcalı karakteri ile katılan Tuğçe Açıkgöz, bu sefer güçlü bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Gizem Kırcalı karakteri; Genelkurmay istihbarat dairesinde görevli bir üsteğmendir. Bir yapının tüm resmini kısa bir sürede görebilecek ve hafızasında tutabilecek zekaya sahip olan yeni kadın karakteri Teşkilat dizisinin yenilenen hikayesinde önemli bir görev üstlenecek.