Ana sayfa Dizi Haberleri Fenomen dizilerin senaristi Bahadır Özdener’den kariyeri için çok önemli yeni dizi!

Fenomen dizilerin senaristi Bahadır Özdener’den kariyeri için çok önemli yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahadır Özdener senarist olarak bugüne kadar birçok yapıma hayat verdi… Deli Yürek dizisi ile birlikte 2002 yılından bu yana iddialı dizilerin arkasındaki isim olan Bahadır Özdener, önemli bir kariyer başarısı elde etti.

Kurtlar Vadisi dizisinin de senaristi olan Özdener, ortaya koyduğu başarılı işler ile sektörde kendisine güçlü bir konum elde etti. Kurtlar Vadisi’nin devamı olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisini de yazan Özdener, son olarak da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın senaristi olarak dikkatleri çekti.

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projeleri ile haklı bir gurur yaşayan Bahadır Özdener artık sadece bir senarist değil, aynı zamanda yapımcı oldu.

BVB isimli yapım şirketi kuran ünlü senarist, artık yapımcı kimliğini de gösterecek. BVB şirketinin yeni hazırladığı dizi ortaya çıktı. Benim Hayatım isimli dizi için Star TV ile anlaşma yapıldı.

Fenomen dizilerin senaristi Bahadır Özdener'den kariyeri için çok önemli yeni dizi! 7

Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteri ile dikkat çeken Nilsu Berfin Aktaş, Benim Hayatım dizisinin kadın başrolü oldu.

Bahadır Özdener yeni dizisi için oyuncu arayışlarına devam ediyor. Benim Hayatım dizisinin detayları da çok merak ediliyor.