Ana sayfa Sosyal Medya Son 2 yıla müthiş karakterler ile damga vuran Salih Bademci, yeni dizisiyle yine şaşırtacak!

Son 2 yıla müthiş karakterler ile damga vuran Salih Bademci, yeni dizisiyle yine şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisindeki Fikret Boran karakteri ile birçok izleyici için unutulmaz isimlerden birisi haline gelen Salih Bademci, bugüne kadar ki kariyerinde çok farklı rolleri, başarıyla canlandırdı.

2007 yılında Elveda Rumeli dizisindeki Muzaffer karakteri ile başlayan süreçte ünlü oyuncu birbirinden çok farklı rolleri üstlendi ve başarısıyla da hep konuşuldu. Ulan İstanbul ve Kiralık Aşk gibi unutulmaz dizileri de bulunan oyuncunun, İstanbullu Gelin ile yakaladığı büyük popülerlik de akıllardan çıkmadı.

Salih Bademci’nin izleyenleri şaşkına çeviren süreç ise son 2 yılda gerçekleşti. 2021 ve 2022 yılları içinde Salih Bademci birbiri ardına çok etkili projelerde, çok etkili karakterler ortaya koydu.

Dijital dizi İlk ve Son’da Özge Özpirinçci ile başarılı bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, ayrıca Yalancı isimli televizyon dizisinde de Burçin Terzioğlu ile yan yanaydı.

Ancak Salih Bademci’yi akıllardan çıkartmayan dizi Netflix’te yayınlanan Kulüp oldu. Selim Güngör karakteri ile izlediğimiz oyuncu, Gökçe Bahadır ile çok iyi bir partnerlik yürüttü ve ortaya koyduğu başarıyla sadece ülkemizde değil, dizinin izlendiği tüm coğrafyalarda kendisine hayran kitlesi bulmayı başardı.

Aynı yıl için de 3 farklı dizide 3 farklı karakter ile adeta yetenek gösterisi sergileyen Salih Bademci’nin 2023 yılında da yeniden ekranlara döneceği ortaya çıktı.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun paylaştığı bilgiye göre, Salih Bademci’yi Dilek Taşı isimli Kanal D dizisinin erkek başrolü olarak izleyeceksiniz.

Kanal D, son yıllarda çok etkili dram hikayeleri yayınlıyor ve Dilek Taşı da bu başarılı sürecin bir parçası olacak gibi gözüküyor.

Diziyle ilgili Sina Koloğlu’nun paylaştığı dizi ile ilgili detaylar şöyle:

“Kanal D’nin çok şeyler beklediği dönem dizisi ‘Dilek Taşı’nın erkek başrol oyuncusu belli oldu; Salih Bademci. Kendisine özel parantez açalım; ‘Kulüp’ dizisindeki performansı ile unutulmazlar arasına girdi. Şahsen bu durumdan ben pek memnun oldum.

Pastel Film işi 80’li yıllarda yaşanan bir aşk hikayesi. Jenerik müziğinin de ‘Dilek Taşı’ olması beklenen dizi, bir yerde 80’li yılların da bir panoraması olacak. Dizinin başrol kadın oyuncusu için çalışmalar devam ediyor. Peki dizi ne zaman yayında olur? Eylül ayına planlanıyor.”

Son 2 yıla müthiş karakterler ile damga vuran Salih Bademci, yeni dizisiyle yine şaşırtacak! 7