Ana sayfa Dizi Haberleri Atlas ile Irmak’ın yarım kalan aşk hikayesi! Furkan Andıç ve Miray Daner’in yeni dizisinde bir değişim ihtimali belirdi!

Atlas ile Irmak’ın yarım kalan aşk hikayesi! Furkan Andıç ve Miray Daner’in yeni dizisinde bir değişim ihtimali belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında 30 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan yeni dizinin başrolünde Furkan Andıç ile Miray Daner bulunuyor. Üs Yapım tarafından hazırlanan yeni dizinin isminin Kara Tahta olması bekleniyor ama TRT1’in yayınladığı fragmanda isim belirtilmemiş olması kafaları karıştırdı.

Çekimleri devam eden Kara Tahta dizisinin ismi değiştirilecek mi bilinmiyor ama çekimler duyurulurken, Üs Yapım tarafından dizinin adının Kara Tahta olduğu net bir şekilde ifade edilmişti.

Atlas ile Irmak'ın yarım kalan aşk hikayesi! Furkan Andıç ve Miray Daner'in yeni dizisinde bir değişim ihtimali belirdi! 8

Yeni dizinin fragmanında Atlas ile Irmak karakterlerinin yarım kalan bir aşk hikayesine yönelik güçlü ifadeler var. Suyun içinde gerçekleştirilen tanıtım çok ilgi çekti. Diziyi merakla bekleyen birçok izleyici var. Kara Tahta ismi bugüne kadar diziyi tanımlamak için kullanıldı ama TRT1’in fragmanda isim vermemiş olması da dizinin adının değişebileceği şeklinde anlaşıldı.

Furkan Andıç ve Miray Daner ikilisinin birbirlerine çok yakışacağını daha ilk görüntülerden bile anlamak mümkün. İki genç oyuncu da yarım kalan bir aşkın iki tarafı olacak. Bir yanda öğretmen Atlas, diğer yanda atölyede çalışan eski aşkı Irmak… Yıllar sonra yeniden karşılaşacak olan bu ikili, yarım kalan aşklarını yaşayabilmek için trajedilerle dolu bir yolculuğu izleyicilere sunacak.

Fragmanda Miray Daner’in sesiyle verilen şu mesaj da dizinin acıklı bir hikaye ile izleyicileri saracağını gösteriyor.

“Beni hayatta tutan şey neydi, sen miydin, sana olan aşkım mıydı? Bu nasıl bir şey hem öldürecek kadar güçlü hem de hayat verecek kadar. Bu nasıl olabilir. Sen öğretmensin bilirsin, söylesene Atlas’ını kaybetmiş bir Irmak nereye dökülür.”

Ender Mıhlar’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini ise Erkan Birgören yazdı. Furkan Andıç, yaşadığı mahallenin okulunda Irmak ile sevgiliydi. Ama o yıllarda gördüğü zorbalık içinde yara kaldı. Yıllar sonra ise aynı liseye bu sefer matematik öğretmeni olarak dönen Atlas, geçmişin izlerinin peşine düşecek. Irmak, nişanlısı Bekir ile atölyede çalışan kalbi yaralı bir genç kız…

Atlas ile Irmak'ın yarım kalan aşk hikayesi! Furkan Andıç ve Miray Daner'in yeni dizisinde bir değişim ihtimali belirdi! 9

Atlas karakterinde Furkan Andıç yine yeteneklerini sergileyecek. Irmak olarak ise Miray Daner’i izleyeceksiniz. Kerem Arslanoğlu ise dizide Bekir karakteriyle yer alacak ve Furkan Andıç ile de birçok kez sahnesi olacağını hikayenin gelişinden anlamak mümkün.

Cengiz Bozkurt, Mine Tüfekçioğlu, Çiçek Dilligil, Nizam Namidar, Selen Uçer, Onur Durmaz, Taylan Meydan, Yasemin Yazıcı, Veda Terzioğlu, Murat Danacı ve Ömer Faruk Uluocak ile birlikte yeni TRT1 dizisinin de kadrosu tamamlanmış oldu.