Ana sayfa Dizi Haberleri Son dizisinde umduğunu bulamayan Hasibe Eren komediye dönüyor!

Son dizisinde umduğunu bulamayan Hasibe Eren komediye dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Türkiye’nin en başarılı komedi sanatçılarından biri olan Hasibe Eren en son Hakim dizisinde rol almıştı. Bu dizide çok farklı bir karakterle izleyicinin karşısına çıkan Eren aradığını bulamayınca yeniden komediye dönüş yaptı.

Televizyon dünyasının en komik kadın oyuncularından biri olan Hasibe Eren 1997 yılında dizi dünyasına adım attığı Sıdıka dizisiyle büyük bir üne kavuşmuştu. Hasibe Eren, Sıdıka’dan sonra Şaşıfelek Çıkmazı, Avrupa Yakası, Yerden Yüksek, Yalan Dünya, Aile İşi, Türk Malı gibi komedi dizilerinde rol almıştı. Eren en son Jet Sosyete dizisiyle ekrana gelmişti.

Hasibe Eren, geçen kış sezonunda rol aldığı Hakim dizisiyle hayranlarına ters köşe yapmıştı. Başarılı oyuncu dram içerikli bir dizi olan Hakim’de bir mafya üyesini canlandırmıştı. Bugüne kadar hep komedi dizilerinde oynayan Hasibe Eren için ATV’de yayınlanan Hakim dizisi bir ilk olmuştu.

Son dizisinde umduğunu bulamayan Hasibe Eren komediye dönüyor! 7

Ancak Hakim dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesine rağmen reytinglerde bir türlü başarılı olamadı. Reyting puanları her bölümde son derece düşük olan Hakim dizisi en sonunda final yaptı. İddialı dizinin bu şekilde sonlanması herkes için büyük hayal kırıklığı oldu.

Kariyerinde ilk kez çok farklı bir rolle izleyicinin karşısına çıkan Hasibe Eren için de büyük hayal kırıklığıydı. Bu hayal kırıklığının üzerine Hasibe Eren özüne döndü ve komedi gösterisi olan Güldür Güldür Show’da yer almaya karar verdi.

Dizinin en dikkat çeken oyuncularından biri olan Onur Buldu’nun ayrılığıyla sarsılan Güldür Güldür Show Hasibe Eren’in yanı sıra Erdem Yener ve Gürhan Altundaşar’ın da katılımıyla kadrosunu iyice güçlendirmiş oldu.

Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen program ‘Güldür Güldür Show’un 10. sezon kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Açelya Topaloğlu, Alper Kul, Aylin Kontente Kul, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Giray Altınok, İrem Kahyaoğlu, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Ömür Arpacı, Özgün Aydın, Özgün Bayraktar, Toygan Avanoğlu, Uğur Bilgin, Ünal Yeter.