Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni bir Son Yaz dizisi sendromu! Fox TV, birçok izleyiciyi umursamadan final kararı aldı!

Yeni bir Son Yaz dizisi sendromu! Fox TV, birçok izleyiciyi umursamadan final kararı aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 2021 yılında büyük başarı kazanan Son Yaz dizisinin ikinci sezonda kısa sürede final yapması izleyenleri çok üzmüştü. Toplam 25 bölüm olarak ekranda yer alan dizide Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan başrollerde yer aldı.

Son Yaz dizisinin final yapmasına izleyiciler o kadar çok üzülmüştü ki, böyle etkileyici bir hikayeye kanal yetkililerinin destek vermemesi büyük hayal kırıklığı olarak nitelendirilmişti. Fox TV’nin dizi hayranları nezdindeki imajını da olumsuz yönde etkileyen bu gelişmenin bir benzeri 2023 yılında da yeniden sergileniyor.

Yeni bir Son Yaz dizisi sendromu! Fox TV, birçok izleyiciyi umursamadan final kararı aldı! 8

Fox TV’de daha yeni başlayan ve henüz 8 bölümü yayınlanan Hayatımın Şansı isimli dizinin final yapacağı duyuruldu. Fox TV’den yapılan dizinin 9. bölüm paylaşımı ile birlikte final kararı da izleyicilere resmen duyuruldu.

Sosyal medyada ise dizi hayranları bu karara büyük tepki gösterdi. Bu tepkinin nedeni ise dizinin hikayesinin sevilmesiydi. Aslında reytingleri ve hikayesi birçok diziden daha iyi gelen Hayatımın Şansı dizisi biraz daha şans verilmeyi hak eden bir yapımdı.

Fakat Fox TV yetkilileri bu fırsatı sunmak istemedi ve dizinin 9. bölüm itibari ile final yapması yönünde karar alındı. İşte bu durum sosyal medyada yoğun şekilde tepki ile karşılandı.

Yeni bir Son Yaz dizisi sendromu! Fox TV, birçok izleyiciyi umursamadan final kararı aldı! 9

Şifanur Gül ile Alican Yücesoy ikilisinin başarılı partnerliğinin de ilgi çektiği dizi gelecek hafta çarşamba günü son kez ekranda yer alacak.

İzleyiciler ise, “Lütfen final olmasın, birçok diziden çok daha güzel bir dizi” diyerek Fox TV’ye mesajlar gönderiyor.

Bir başka dizi hayranı ise, “Bu dizi eğer final olacaksa diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Süper bir dizi neden final yapılıyor?” diye yorumda bulundu.

Finali hak etmediği değerlendirmelerinin yapıldığı sosyal medya ortamında Hayatımın Şansı dizisine yoğun bir destek var. Ancak bu desteğin Fox TV’nin final kararını değiştirmesi beklenmiyor.