Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz, Ego dizisiyle Son Yaz dizisi günlerine geri dönüş yaptı!

Alperen Duymaz, Ego dizisiyle Son Yaz dizisi günlerine geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Alperen Duymaz’a hayranlarının yoğun ilgisi yeniden alevlendi. Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Ego isimli yeni dizinin güçlü bir hikayesinin olması Alperen Duymaz hayranlarını çok memnun etti.

Son Yaz dizisinde Akgün karakteri ile yer alan ve bu proje sayesinde de çok geniş bir izleyici grubunu kendisine hayran bırakan Alperen Duymaz, aradan geçen 1,5 yılın ardından yine benzer bir şekilde Ego dizisiyle hayranlarını yine mest etmeye başladı.

İlk iki bölümü yayınlanan ve Erkeğe Güven Olmaz isminin kısaltması olan EGO olarak anılan dizide Alperen Duymaz’ın Melisa Aslı Pamuk ile partnerliği de büyük destek görüyor.

Çarpışma dizisinde de birlikte rol alan ve o yapım sayesinde çok beğeni toplayan iki genç oyuncu, yıllar sonra bir kez daha aynı seti paylaşıyor.

Alperen Duymaz’ın Son Yaz dizi projesinde Hafsanur Sancaktutan ile çok başarılı bir dizi çifti olmasının yankıları da uzun sürmüştü.

Alperen Duymaz, Ego dizisiyle Son Yaz dizisi günlerine geri dönüş yaptı! 14

Şimdi de Melisa Aslı Pamuk ile bir kez daha güçlü bir uyum sağlayan Alperen Duymaz, ekran başına geçen hayranlarının sevdiği tarzda sert ve kararlı bir erkek karakterini ortaya koyuyor.

Erhan olarak izlediğimiz oyuncu, Sibel ile para karşılığında 3 günlük birlikte oldu. Onların bu süreçte ne yaptığını herkes merak ederken, Sibel’in ailesinin ortaya koyduğu yüksek tepki 3. yeni bölümde çok konuşulacak.

Ego dizisinde Erhan karakterinin sahnelerini merakla bekleyen izleyiciler, daha şimdiden Sibel’i korumaya çalışmasına şahitlik edecek ve hikayenin iyice karmaşık bir hale geldiğini de göreceksiniz.

Ego dizisinin 3. yeni bölümünü 5 Mart Pazar akşamı Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.