Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz bitti, muhteşem çıkış yapan Hafsanur Sancaktutan yeni bir karar aldı!

Son Yaz bitti, muhteşem çıkış yapan Hafsanur Sancaktutan yeni bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, 2000 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2018 yılındaki Gülperi dizisinde canlandırdığı Fidan karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, daha sonra Aşk Ağlatır’da başrolde yer aldı. Oyuncu, Son Yaz dizisinde de Yağmur karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazandı.

Fox TV ekranında final yapan Son Yaz dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu, kariyerinin en iyi çıkışına imzasını attı. Oyuncunun ilk sezona göre ikinci sezonda çok daha duygu yüklü ve karakterin ruhunu yansıtacak şekildeki performansı takdir ile karşılandı.

Deniz Can Aktaş ile aşk yaşamakta olan Hafsanur Sancaktutan, sevgilisinin tiyatro oyununu izledi. Romeo ve Juliet isimli oyunda Deniz Can Aktaş ile Naz Çağla Irmak başrolde yer aldı.

İlk kez tiyatro yapan sevgilisini sahnede izlerken çok heyecanlandığını ifade eden oyuncu, “Çünkü çok uzun zamandır çalışıyorlar. İlk defa tiyatro deneyimi olduğu için ben de hevesle izledim. Güzeldi” diye konuştu.

Son Yaz dizisinin setinin daha yeni bittiğini ifade eden oyuncu, “Şimdi arkadaşlarımla birlikte ufak bir tatil yapacağım” diye konuştu.

Sempatikliği ile dikkatleri çeken oyuncu, görüştüğü bazı işler olduğunu ama biraz dinlenmek istediğini ve bu süreçte projeler arasında bir seçim yapacağını anlattı. Oyuncuya hem dizi hem de sinema filmi teklifleri geldi. Sancaktutan önce tatil yapıp dinlenecek ve o süreçte de hem dizi hem de sinema filmi senaryoları okuyacak. Oyuncu dinlendikten sonra iyi bir yapımla yine setlerde olmak istiyor.

Deniz Can Aktaş ile güzel bir ilişkilerinin olduğunu anlatan genç oyuncuya yine evlilik sorusu soruldu. Hafsanur Sancaktutan bu konunun çok erken olduğunu söylemekle yetindi.