Ana sayfa Sinema Melisa Şenolsun, yeni projesindeki Kimya karakterini çok sevdi!

Melisa Şenolsun, yeni projesindeki Kimya karakterini çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melisa Şenolsun, son dönemde yer aldığı projelerle göz önünde olan bir isim. Birçok önemli projeye imzasını atan oyuncu, en son Kimya isimli sinema filminde yer aldı.

Masumlar Apartmanı isimli diziye Rüya karakteri ile katılan ünlü oyuncu, TRT1 ekranlarının en başarılı dizilerinden birisinde yer almanın mutluluğunu da yaşıyor… Kimya filminin özel gösteriminde oyuncu, eski sevgilisi ve aynı zamanda filmin yönetmeni Umut Evirgen ile yeniden bir araya geldi.

Umut Evirgen’in özgün ve farklı bir yönetmen olduğunun altını çizen oyuncu, Kimya karakterini de çok özel bulduğunu ifade etti. Herkesin kendinden birçok şey bulacağı bir karakter olduğunu anlatan oyuncu, Kimya’nın da tek başına bir hayat yaşayan birisi olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Kimya’nın aykırılıkları, farklılıkları, asilikleri aslında tek başına kalmış olmaktan geliyor. Ama bir gecede yaşamış olduğu dönüşüm, tanıştığı bir beyefendi onda yepyeni bir kapı açıyor. Aslında hayatta yardımlaşma da varmış, bunu hiç tanımadığın birisinden alabilirsin gibi bir dönüşüm yaşıyor” diye konuştu.

Kimya isimli sinema filminde Levent Üzümcü, Belçim Bilgin, Bora Akkaş, Necip Memili, Esra Ruşan ve Celil Nalçakan gibi önemli oyuncular da başrolde yer aldı.

Netflix’te yayınlanacak olan filmin 18 Ekim’de izleyici ile buluşması bekleniyor.