Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın Kıraç’ı Barış Falay bu kez bir filmle karşımıza çıkacak!

Menajerimi Ara’nın Kıraç’ı Barış Falay bu kez bir filmle karşımıza çıkacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barış Falay, ekranın deneyimli erkek oyuncularından biri. En son Menajerimi Ara dizisinde Kıraç karakteriyle izlediğimiz oyuncu önümüzdeki dönemde Netflix için çekilecek bir filmle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Tiyatro kökenli bir oyuncu olan Barış Falay, Aliye dizisinde canlandırdığı Müco karakteriyle kariyerinin çıkışını yapmıştı. Ardından Ezel, Paramparça ve Medcezir’in de aralarında bulunduğu başarılı yapımlarda rol aldı.

Falay, en son rol aldığı Menajerimi Ara dizisinde çıkarcı ve arkadan iş çeviren Kıraç karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Başarılı oyuncu Menajerimi Ara dizisi sona erdikten sonra yeni projesinde tercihini filmden yana kullanmayı tercih etti.

Deneyimli oyuncunun sıradaki projesi, Ay Yapım’ın Netflix için çekeceği İyi Adamın 10 Günü isimli film. Başrolünde Nejat İşler’in yer alacağı filmin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.

Menajerimi Ara'nın Kıraç'ı Barış Falay bu kez bir filmle karşımıza çıkacak! 7

Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak filmin konusu şöyle olacak:

“Dört kadın ve bir adam. Kadınlardan en alımlısı ona ihanet etti; en zengini ondan çetrefil bir bilmece çözmesini istedi; en kurnazı labirentten çıkışı gösterdi; en seveceni ise hayatını hiç olmadığı kadar güzelleştirdi…

On günde olup biten bir muamma… Kayıp bir meleğin peşine düşen herkesçe “iyi bir adam” olarak bilinen eski avukat Sadık’ın hafiyelik ve hayatındaki kadınlarla yüzleşme hikâyesi…”

Nejat İşler’in avukat Sadık’ı canlandıracağı filmde ayrıca Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik rol alacak.