Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi büyük hedefe adım adım yürüyor!

Son Yaz dizisi büyük hedefe adım adım yürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Son Yaz, Cuma akşamlarının ilgi gösterilen bir yapımı konumunda. Tüm kategorilerde izleyicisi bulunan ve güçlü reyting performansını ortaya koyan Son Yaz; Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinden sonra Cuma’nın en iyi yapımı olarak kayıtlara geçmiş durumda…

Dizinin hikaye bütünlüğü ve gerçekçiliği ile birlikte çekim kalitesi de başarının önemli faktörlerinden birisi. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktatun’ın da müthiş performans ortaya koyduğu Fox TV dizisi, bu sezonu yüksek reytinglerle bitirmeye de kararlı görünüyor. Fox TV’nin planı şayet dizinin reytingleri düşmez ise 22. bölüm itibari ile yaz arası vermek ve yeni sezonda da dizinin devamı yönünde. İşte bu planda en önemli nokta reyting düşüşünün olmaması. İlk 15 bölümlük performans Son Yaz’ın başarısını da ortaya koymuş durumda.

9 Nisan Cuma akşamı 15. bölüm tüm kişiler kategorisinde günü 8. sırada bitirdi. AB ve ABC1 kategorilerinde daha iyi oranlara çıkan dizi, yine milyonları ekran başında buluşturdu. AB’de günü 4. sırada tamamlayan Son Yaz, ABC1’de ise 6. olabildi.Bu reytingler Ramo’nun gelecek hafta final yapması ile birlikte daha da artacaktır. Beklenti en azından bu yönde…

Dün akşam 15.bölümü yayınlanan dizide hem Canan ile Selim arasında yaşanan duygusallık ve ikilinin yeniden kalplerini birleştirmeye başlaması izleyicileri fazlasıyla etkiledi. Aşağıdaki videoda Selim’in aşk özlerini ve Canan’ın da ona yeniden teslim olmasını izleyebilirsiniz.

Dizide ayrıca Akgün ile Yağmur aşkı da engel tanımıyor. Birbirlerinden vazgeçemeyen ikilinin ayrılığı kısa sürdü.
Birbirlerinden kopamayacaklarını anlayan Akgün ile Yağmur’un aşk dolu anları da yine Son Yaz dizi hayranlarını mutlu eden bir gelişme oldu.