Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni kırık kalpler durağı Kardeşlerim dizisi oldu!

Yeni kırık kalpler durağı Kardeşlerim dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son dönemin dikkat çeken dizilerinden olan Kardeşlerim, atv ekranında müthiş bir ilgi ile karşılandı. İlk 7 bölümü yayınlanan dizi reytinglerde de çok güzel sonuçlar aldı. Geçtiğimiz hafta tüm kişiler kategorisinde TRT1’in birinciliklerle anılan dizisi Gönül Dağı’na yaklaşan Kardeşlerim, belki de bu hafta birinciliği bile devralabilir.

Kardeşlerim dizisinin 8. yeni bölüm 10 Nisan Cumartesi yani bu akşam ekranda olacak. Savaşçı dizisinin de 100.yeni bölümü ile Fox TV ekranında yarışa katılacak olması bakalım atv dizisini ne kadar etkileyecek? Kardeşlerim’in hikayesinde ise adeta bir kırık kalpler durağı teması var… Dizinin duygu dolu konusunda artık aşklar ve kırılan kalpler de geniş şekilde yer almaya devam ediyor.

Peki Kardeşlerim dizisinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacak. “Kırık kalpler okulunda sıradan bir gün…” “Kalp en çok tutunduğu dala kırılır!” İşte bu sözler ile 8.bölümün genel temasını anlatabiliriz. İşte diziden detaylar ve son fragman:

Kenan’ın ölümü tüm dengeleri değiştirirken Suzan, Akif, Nebahat cephesinde sular durulmaz. Çocuklar yaşadığı felaketten sonra yaşamlarını düzene sokmak için var gücüyle çalışırken, Orhan’ın sunduğu teklif Kadir’le Ömer’i umutlandırır.

Kadir’in Süsen’le olan arkadaşlığının iç yüzünü öğrenen Melisa, Kadir’le yüzleşmek ister. Şengül’ün Nebahat’ten alacağı paranın hayaliyle girdiği borçlar, Orhan’la arasının açılmasına sebep olur. Berk’in Aybike’yi zora sokan planı ise beklenmedik olaylara yol açar.

Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesi…

Başrollerini Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.