Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi her şeyi yarım bırakarak gitti!

Son Yaz dizisi her şeyi yarım bırakarak gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Son Yaz isimli dizi ikinci sezona daha yeni başlamıştı ama reytingler düşük gelince final kararı alındı. Kanal yönetimi bu yüzden büyük eleştiriler ile karşılaştı. Sosyal medyada dizinin hayranları kampanyalar düzenledi ama bu çabalar Son Yaz dizisinin devam etmesini sağlamadı.

26. bölümü ile son kez izleyicilerin karşısına çıkan Son Yaz’da her şey yarım kaldı… Karakterlerin hikayeleri öylece ortada kaldığı için ve dizi zamansız bittiği için hayranlar çok üzüntülü.

Sosyal medyada bu nedenle yapılan yorumlarda büyük bir burukluk ve tepki var… “Her şeyi yarım bıraktınız. Senaryoyu, geleceği ve en önemlisi de milyonlarca seyirciyi yarım bıraktınız” diye serzenişte bulunan bir dizi hayranı, bunu affetmeyeceklerini belirten ifadeler kullandı.

Son Yaz dizisinin unutulmayacağını ve bir efsane gibi değer göreceğini belirten izleyiciler, tüm ekibe de başarılı performansları için teşekkür etti.

“Sizi unutmayacağız, kalbimizde sıcacık koruyacağız” diye yazan bir dizi hayranı, tüm ekibin harika bir iş çıkarttığını vurguladı.

Son Yaz dizisinin final bölümlerini büyük bir üzüntü ile izleyen hayranlar, bu kadar erken bitmesinin bir talihsizlik olduğunu düşünüyor.

Dizinin Fox TV’den yeterince destek göremediği yorumlarını yapan Son Yaz tutkunları, böyle bir dizinin bir daha kolay kolay gelmeyeceğini de ifade ettiler.