Ana sayfa Sosyal Medya Onur Seyit Yaran söyledi, Kardeşlerim dizi hayranları o şarkıya mest oldu!

Onur Seyit Yaran söyledi, Kardeşlerim dizi hayranları o şarkıya mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanmaya devam eden Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları geniş bir izleyici kitlesini peşinden sürüklüyor. Dizide hem genç hem de usta oyuncular bir arada yer alıyor. Kardeşlerim’in 24. bölümü yayınlandı ve bir sahne herkesin dikkatini çekti.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun dizinin en sevilen çiftini oluşturuyor. Doruk ve Asiye karakterleri hikayede birbirlerinden ayrılmak durumunda kaldı. Ancak izleyiciler onların yeniden bir araya gelmesini istiyor. Senaristler henüz bu ikiliyi bir araya getirmeyecek ama onların birbirlerine olan özlemleri de dizide çok iyi yansıtılıyor.

Aşk hikayelerinin en çok tuttuğu dizilerin başında gelen Kardeşlerim’de Doruk ile Asiye tam anlamıyla fenomen karakterler oldu. Milyonlarca dizi hayranı sosyal medyada onlarla ilgili binlerce paylaşım yapıyor.

Doruk ile Asiye’nin ayrılığına üzülen dizi hayranları 24. bölümü yansıyan bir şarkıyı da çok sevdi. Doruk karakterinin söylediği şarkı, Onur Seyit Yaran’ın sesinin de güzel olduğunu ortaya koydu.

Şarkıyı çok sevdiklerini dile getiren hayranlar, çok hoş yorumlar yaptı. İzleyiciler, “O nasıl duygulu okumaktır. Doruk harikaydı, sözler de çok anlamlıydı” şeklinde yorumlar yaptı.

Aşkın insanlara neler yaptırdığına değinen dizi hayranları, bu duyguyu ekranda hissettirdiği için Kardeşlerim dizisine çok sevdiklerini belirtiyorlar.

Bu sahne sırasında ağladığını da belirten bazı dizi hayranları oldu. Aşağıdaki videodan Doruk’un aşkı Asiye için yazdığı şarkıyı izleyebilirsiniz.