Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi ikinci sezonda en büyük değişiklik!

Son Yaz dizisi ikinci sezonda en büyük değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle artık Cumartesi akşamları buluşan Son Yaz dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. 21 bölüm süren ilk sezonun ardından güçlü bir geri dönüş yapan Son Yaz, hikayesi ile izleyicilerini etkilemeye devam ediyor. Funda Eryiğit’in vedasının ardından Son Yaz dizisinin yeni sezonunda oluşan açığı Birce Akalay kapatmaya çaba harcıyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın güçlü performansları ile ikinci sezonda da izleyicileri kendilerine hayran bıraktığını gözlemliyoruz. Zaten Ali Atay ve Alperen Duymaz sahneleri çok dikkat çekmişti. İlk sezonda bu ikili diziye adeta damgalarını vurdular.

Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan ilk sezonda etkili bir oyunculuk sergilemiş olsa da ikinci sezonda çok daha iyi performans sergilemekte olduğunu görebilirsiniz. Yağmur karakterinin annesi Canan’ın ölümünü atlatamaması, duygusal boşluk içinde olması, daha olgunlaşması gibi noktaları Hafsanur Sancaktutan çok iyi sergiliyor.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda en büyük değişimi de genç oyuncu yaşıyor. Psikolojik sahnelerin fazla olması ve farklı duygu geçişleri yapmanın zorluğuna karşın Hafsanur Sancaktutan’ın bunun üstesinden geldiğini görebilirsiniz.

Özellikle 2 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 24. bölümde Yağmur ile Akgün’ün herkesi derinden etkileyecek bir sahnesi var. Annesi Canan’ın acısını yaşayan Yağmur’un düştüğü duygusal boşluğu Hafsanur Sancaktutan çok başarılı bir şekilde canlandırıyor.

Oyuncu, Son Yaz dizisinin yeni sezonunda en büyük değişim sergileyen karakter konumunda. Yağmur, ilk sezona göre dizinin duygusallığı ağır sahnelerinin adeta yükünü çekiyor… Bu karaktere başarıyla hayat veren genç oyuncu da hayranlar tarafından takdirle karşılanıyor.

İşte 24. bölümden ön izleme sahnesi ve genç oyuncunun başarılı performansından kısa bir örnek: