Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’nin bir dizisi gün değiştirdi!

Fox TV’nin bir dizisi gün değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle pazar akşamları buluşan Uzak Şehrin Masalı dizisi için önemli kararlar alındı.

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizi iddialı bir başlangıç yaptı. Hikayenin ilerleyen bölümlerde çok daha etkili olacağını ve izleyicileri şaşırtacağını söyleyen Aslıhan Güner, yeni projesi için heyecanını röportajında ortaya koymuştu.

Ancak işler beklendiği gibi gitmedi. Uzak Şehrin Masalı, Fox TV’nin kriterlerinin altında reytingler alınca işler bir anda karıştı… Dizinin hikayesi ile ekran başındaki izleyicileri etkilemesi için fazla zaman verilmeyeceği de ortaya çıktı.

Beşinci bölüm itibari ile yayından kaldırılacağına yönelik kulis bilgileri ortaya çıktı. Uzak Şehrin Masalı, pazar günlerini de kaybetti. Artık Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi için Fox TV’den duyuru geldi.

Dizinin 4. bölümünden yayınlanan ilk fragmanda 7 Ekim Perşembe saat 20.00’da dördüncü bölümün yayınlanacağı bildirildi.

Dizi yeni bir karar alınmaz ise 14 Ekim Perşembe günü saat 20.00’da yayınlanacak olan beşinci bölümü ile final yapacak. Dizi hayranları ise sosyal medyada final yapmasını istemedikleri belirten yorumlar yapıyor.