Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’un Türkiye’ye giriş bileti Engin Akyürek oldu!

Disney Plus’un Türkiye’ye giriş bileti Engin Akyürek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Amerika Birleşik Devletleri’nin Netflix gibi dijital içerik üreticilerinden birisi de Disney Plus… Henüz Türkiye’de pek bilinmeyen marka, büyük bir hazırlık içinde… Türkiye operasyonu için ünlü isimleri ekran yüzü olmaya davet eden Disney Plus, Engin Akyürek ile anlaşma yaparak sosyal medyada geniş bir etkileşim yarattı.

Engin Akyürek’in hikayesini kendisinin yazdığı yeni dizisinin Disney Plus’ta yayınlanacak olması çok önemli bir gelişme olarak gündeme damgasını vurdu. Milyonlarca Engin Akyürek hayranı heyecanlı hikayesini oyuncunun yazdığı Kaçış isimli diziyi bekliyor…

Dizinin yayıncısının belli olmasının ardından twitter’da binlerce paylaşım yapıldı. Engin Akyürek etiketi ile mesajlar yayınlayan dizi hayranları, heyecanla beklediklerini belirten yorumlar yaptı. Bu etkileşim dalgası da Disney Plus’ın geniş bir kitle tarafından fark edilmesini sağladı.

Disney Plus’ın Türkiye’ye giriş bileti olarak da tarif edilebilecek olan Kaçış dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Engin Akyürek’in rol arkadaşlarının belirlenmesi için çalışmalar sürerken, hikaye ile ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde çekilecek olan dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstlendi. Gaziantep’te hikayenin önemli bölümleri çekilecek.

Mehmet karakteri ile izleyeceğimiz Engin Akyürek’in hikayenin sahibi olması diziyi daha da önemli bir hale getirdi.