Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz yerinde duramadı, fena kafa attı!

Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz yerinde duramadı, fena kafa attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisinin heyecanı bir hayli yükseldi. Akgün karakterinde Alperen Duymaz, adeta harikalar çıkartıyor. Ali Atay ile birlikte çok iyi sahneleri bulunan Duymaz, hayranlarını da adeta mest eden bir peformans sergiliyor.

Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın da başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisinin ilk 4 bölümü büyük beğeni topladı. Reytingleriyle de iyi sonuçlar almaya devam eden dizi, şimdiden kemik izleyici kitlesi oluşturmaşa başladı. Hikayesi gerçekçi olması ve gerçek hayat ile paralel ilerleyen temposu ile izleyicileri fazlasıyla etkileyen dizide, Akgün ile Selim arasında yaşanacaklar da yeni bölüme bomba gibi düşecek.

Savcı Selim’e ailesinin önünde kafa atan ve onun boğazına yapışan Akgün’ün neden bu kadar ileri gittiği herkes tarafından merak ediliyor. “Sen daha bedel ödemedin Selim Kara” diye bağıran Akgün, herkesi de fazlasıyla korkuttu.

Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz yerinde duramadı, fena kafa attı! 3

Selim Kara ise yaşadığı her şeyi hak ettiğini kendisi söylüyor. Bir tek hak etmediği şey ise eşi Canan. Selim Kara’nın eşinin dudaklarına yapıştığı o anlar da dizideki heyecanı artıran bir sahne olacak.

Cuma akşamı Son Yaz dizisinin 5. yeni bölümü fırtına gibi geliyor. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Akgün’ün sert kafası ve tehditkar sözleri, Selim’in kötülüğe bulaştığı itirafı ve ailenin sıkıntılı anları yeni bölümde dikkatleri çekecek.