Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinin durumu final yapan Zümrüdüanka’ya mı benzeyecek?

Sol Yanım dizisinin durumu final yapan Zümrüdüanka’ya mı benzeyecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında 2020-2021 sezonunun iddialı yapımlarından olan Sol Yanım isimli gençlik dizisi, büyük bir sınava hazırlanıyor… İlk 8 bölümü perşembe akşamları yayınlanan dizi, 3’lü reyting oranları elde edebiliyordu ve daha da yukarıya çıkamıyordu. Tolga Mendi, Özge Yağız, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi olmasına rağmen, yeterli izleyici desteğine bir türlü ulaşamadı.

Geçtiğimiz aylarda benzer durumda olan Zümrüdüanka dizisi için Fox TV gün değiştirme kararı almıştı.Fox TV, Zümrüdüanka dizisinden vazgeçtiğini Cumartesi’den alıp Çarşamba günlerine koyarak gösterdi. Haliyle çok güçlü yapımların karşısında kendi kemik izleyicisini de kaybeden Zümrüdüanka final yapmak durumunda kaldı.

Şimdi de benzer bir durum Sol Yanım dizisi için gerçekleşecek mi? Çünkü Star TV’de perşembe gibi zor bir günden bir başka zor gün olan Çarşamba günlerine aldığı Sol Yanım dizisini adeta ateşe attı. Perşembe akşamları için kemik bir izleyici grubu oluşturan dizi, aynı Zümrüdüanka gibi ortalama reytingler alabiliyordu.

Ancak Sol Yanım’ın kendi izleyicisini Çarşamba akşamına taşıması ve bir de bunun üzerine yükseliş sergilemesi gerekiyor ki, ayakta durabilsin. Ancak Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek gibi oturmuş dizilerinin karşısında şansı düşük.

İşte bu nedenden de Sol Yanım dizisinin hızlı bir izleyici kaybı yaşayıp da Zümrüdüanka gibi finale gitme ihtimali bulunuyor. Dizinin 9.yeni bölümü yeni gününde çok önemli bir sınava çıkacak. Bakalım dizi ayakta kalmayı sağlayacak bir izleyici artışı elde edebilecek mi?

Yeni bölümde Serra, hırsız olmadığını nasıl kanıtlayacak? Selim, sevgilisine inanacak mı? Nilgün kızını bu iftiradan kurtarabilecek mi? Kıskançlık Burak’a neler yaptıracak? Berrin, Asena’nın sakladıklarını ortaya çıkarmayı başarabilecek mi?

İşte Sol Yanım dizisinin 9. yeni bölümünden 2.fragman: