Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz dizisinde finalden önce ayrılık yok!

Son Yaz dizisinde finalden önce ayrılık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Son Yaz dizisinin hayranları çok üzüntülü… Kanal yönetimi aldığı karar üzerine dizinin 26. bölümde final yapmasını kararlaştırdı. Dizinin ikinci sezon reytinglerinin düşük gelmesi nedeniyle bu karar alındı.

Birce Akalay, Onur Bay, Yılmaz Bayraktar, Yaprak Medine gibi isimlerin ikinci sezonda hikayeye katılması Son Yaz dizisinin yükselmesine katkı yapamadı. Ali Atay, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan hayranları yine ekranda çok başarılı performanslar buldu. Son Yaz düzisi hikaye ve çekim kalitesi olarak da iyi gidiyordu. Ancak reytinglerin düşük olması bu olumlu tabloyu bozdu ve final kararı ile birlikte dizi hayranları sosyal medyada isyan etti.

Sosyal medya etkileşimi ne kadar yüksek olursa olsun bu durumun dizinin bitmesine engel olma ihtimali yok. Yani Son Yaz için geride sadece 2 bölüm kaldı. Geçen hafta yayınlanan 24. bölümde Halil Babür’ün canlandırdığı Soner karakteri vurulmuştu. Karakterin finalden önce ayrılıp ayrılmayacağı konusu net değildi.

Son Yaz dizisinde finalden önce ayrılık yok! 7

Son Yaz dizisinin yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı. Ayrılık olmayacağı da anlaşıldı. Halil Babür karakterine devam ediyor. Dizinin finali öncesinde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. İşte 25. yeni bölümden detaylar ve son fragman:

Selim, Sare’nin peşlerinde olduğundan şüphelenir ve hemen bir plan yapar ancak Sare’nin de başka bir planı vardır. Sare ve Selim arasında büyük bir oyun döner. Akgün ise tüm bu oyunların içinde kendi yolunu çizmeye çalışacaktır fakat Akgün’ün bilmediği bir şey vardır. Selim, Akgün ve çocukları için kendini feda etmeye hazırdır.

Cihan Sancaktar ise Yağmur’a ulaşmak için Naz ve Soner’i kullanır. Bu durum Akgün’ün kıskançlık krizine girmesine sebep olur. Yağmur ve Akgün arasındaki gerilim artar. Herkes tekrar dağılmak üzereyken onları bir araya getiren Altay olacaktır. Altay’ın girdiği geri dönülemez yol, acı bir şekilde de olsa birbirlerini korumak zorunda olduklarını onlara hatırlatır.