Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar başarısından sonra Onur Bay için yepyeni bir kariyer fırsatı çıktı!

Arka Sokaklar başarısından sonra Onur Bay için yepyeni bir kariyer fırsatı çıktı!

tarafından ker_def

Onur Bay, Arka Sokaklar dizisinde Tekin Çoban karakteri ile hafızalara yerleşti. 15 sezon boyunca dizide yer alan genç oyuncu, çocukluk halinden ergenlik dönemine ve gençlik günlerinin başlangıcına kadar adeta ekran önünde, izleyicilerin karşısında büyüyen bir isim.

Onur Bay’ın çocukluk hallerini hafızasında saklayan birçok izleyici, onun bugünkü gençlik hallerini gördüğüne inanamıyor. Zira burada inanması zor olan konu oyuncunun gelişiminden ziyade, Arka Sokaklar dizisinin uzun yıllara yayılan büyük başarısı ve bu başarının paydaşlarının da kariyer olarak ne kadar büyük bir sıçrama yaşadığı gerçeğidir.

Onur Bay da halen Arka Sokaklar dizisindeki Tekin karakteri ile anılan bir isim. Böyle güçlü bir diziden sonra farklı projelerde yer almış olsa da hala birçok izleyici için Onur Bay, Arka Sokaklar dizisinin sevimli, küçük çocuğu Tekin olarak hafızalarda yer alıyor.

Ancak genç oyuncunun mesleğinde ilerlemesi için bu durumu kırması da şart. Yeni roller ile farklı karakterleri canlandırdıkça izleyicilerin zihnindeki Onur Bay imajı da zamanla değişecektir.

Son Yaz dizisinin ardından Kaçış isimli projede de yer alan Onur Bay, şimdilerde ise yeni dizisi Kirli Sepeti ile hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Pazar akşamları yayınlanan hem hikayesi hem de oyuncu kadrosu çok etkileyici olan Kirli Sepeti dizisi iyi reytingler de elde ediyor.

Onur Bay da diziye Bülent karakteri ile katılıyor. Furkan Palalı’nın canlandırdığı Levent karakterinin erkek kardeşi olan Bülent’in hikayede nasıl bir gelişim sergileyeceği merakla bekleniyor.