Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde sezon finali öncesi ayrılık kokusu var!

Son Yaz dizisinde sezon finali öncesi ayrılık kokusu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Son Yaz dizisi güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile öne çıkmaya devam ediyor. İyi reytingler de elde eden dizinin ikinci sezon onayı da geldi. Fox TV’nin dizinin devamı yönünde karar vermesi izleyicileri çok mutlu eden bir gelişme oldu.

Hikayeye sonradan katılan Olgun Toker ise Gökhan karakteri ile yine çok başarılı bir işe imzasını atıyor. Ali Atay ve Alperen Duymaz ikilisinden sonra Olgun Toker’in de çok başarılı bir oyunculuk sergilemesinin farkını izleyici ilgisinin hep yüksek kalmasıyla görebilirsiniz.

Son Yaz dizisinde Yağmur ve Akgün çifti ile Selim ve Canan çifti de çok iyi uyum sağladı. Bu iki çiftin romantik sahneleri izleyicileri ekrana kitlerken, aksiyonu hiç düşmeyen hikayenin gidişatı da meraklandırmaya devam ediyor.

Son Yaz dizisi 21. bölümü ile birlikte 4 Haziran Cuma akşamı sezon finali yapacak. Ancak sezon finalinden önce 20. bölümde bir karakterin hikayeye veda etme ihtimali de bulunuyor.

Son Yaz dizisinde sezon finali öncesi ayrılık kokusu var! 7

Daha önce de ayrıldığı süsü verilen Selçuk Taşkın karakterini bildiğiniz üzere usta oyuncu Arif Pişkin canlandırıyor. Yağmur’u kaçıran Gökhan, Akgün’den babası Selçuk’u istiyor. Yağmur’u kurtarmak için kendisini feda etmeye karar veren Selçuk, adeta eceline yürüyor.

Silah ateşleniyor acaba vurulan var mı? Eğer bir kişi vuruldu ise bu Gökhan mı yoksa Selçuk mu? Son Yaz dizisinin 20.bölümünden 2. fragman aşağıda ve oldukça da heyecanlı sahneleri var.