Ana sayfa Sosyal Medya Rakibinden Mucize Doktor’a büyük jest!

Rakibinden Mucize Doktor’a büyük jest!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranların en sevilen dizilerinden Mucize Doktor dün akşam yayınlanan 64. bölümüyle ekranlardaki macerasını sona erdirdi. Otizmli doktor Ali Vefa’nın kendini geliştirmesinin, hayata tutunmasının hikayesini anlatan dizi aynı zamanda çok önemli bir farkındalık projesi gerçekleştirdi.

Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinden izleyicilere şu sözlerle veda edildi: Mucizelere seninle inandık Ali Vefa… Heyecanımıza ortak olan #MucizeDoktor ailemize teşekkür ederiz. Hoşça kalın…”

Hiç kuşkusuz Mucize Doktor, Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yer aldı. Bunda en büyük paya sahip kişilerden biri hiç kuşkusuz otizmli doktor Ali Vefa’yı çok başarılı bir şekilde canlandıran başrol oyuncusu Taner Ölmez oldu.

Rakibinden Mucize Doktor'a büyük jest! 27

Mucize Doktor dün akşam ekranlara veda ederken Twitter’da da en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. İzleyicileri dizilerini son ana kadar yalnız bırakmadı ve gidişinin muhteşem olmasını sağladı.

Ancak içlerinde bir tane paylaşım vardı ki çok çok anlamlıydı. Paylaşımı yapan kişi Mucize Doktor’la aynı akşam yayınlanan, iki sezondur rakibi olarak yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yönetmeni Murat Saraçoğlu’ydu.

ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’nın yönetmeni Murat Saraçoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün tatlı rakibimiz #MucizeDoktor final yapıyormuş. İnsanlara umut veren ve farkındalık yaratan bu özel projeye emek veren herkesin yüreğine sağlık.”

Rakibinden Mucize Doktor'a büyük jest! 28

Saraçoğlu bu paylaşımıyla azılı rakibine de büyük bir jest yapmış oldu ve hem Mucize Doktor ekibinden hem de izleyicisinden büyük bir alkış aldı.