Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 13 Mayıs Perşembe 179.bölüm fragmanı izle

Emanet 13 Mayıs Perşembe 179.bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisinde kalpler Seher ve Yaman için atıyor… Dizi hayranları ikilinin mutlu anlarından büyük keyif alırken, İkbal’in her hareketine de gıcık oluyor… Emanet dizisi hafta içi akşam saatlerinden yüz binlerce izleyiciyi Kanal 7 ekranına toplamaya devam ediyor. Dizinin 178. bölümü bugün izleyicilerle buluştu. Yine etkileyici sahneler vardı. Seher, duyduğu konuşmalar ile şoke oldu… Bu haftanın finaline doğru Seher büyük şoklar yaşayacak.

Emanet dizisinde her yeni bölüm izleyici için çözülmesi gereken problemler yumağı gibi oldu… Seher ve Yaman ilişkisinde ise işlerin iyiye gitmesine birçok dizi hayranı sevinmişti. Ancak bu ikilinin rahat etmesinin önünde hala engeller var. Emanet dizisinin 13 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak olan 179. bölümü de çok merak ediliyor. Haftanın finali öncesinde Emanet dizisinde Yaman ve Seher’in başına daha neler gelecek? Dizinin yeni bölüm fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Öncelikle bugün neler olduğuna değinelim… Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Emanet dizisi yine dikkat çekici bir bölümle daha izleyicilerinin karşısındaydı. Seher duyduğu konuşmalar ile şoke oldu.

Seher, İkbal ve Ziya’nın konuşmasına denk gelir. Yolun sonuna gelen İkbal ne yapacak? Ziya ve İkbal’in hararetli tartışmasının ortasına gelen Seher, İkbal’i büyük bir korku içinde bırakır. Seher’in konuşulanları duyması, her şeyin bitmesi anlamına gelmektedir.

Emanet dizisinin 178. bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. 7 Eylül 2020 tarihinde başlayan dizinin hikayesi izleyicileri sardı. İlk sezon da başarılı şekilde ilerliyor. Dizinin ikinci sezonu da olacak gibi bir izlenim var… Ama net bir açıklama gelmedi…

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır.

Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.