Ana sayfa Sosyal Medya Kadın’dan sonra Sadakatsiz dizisi Caner Cindoruk’un yurt dışında ününe ün kattı!

Kadın’dan sonra Sadakatsiz dizisi Caner Cindoruk’un yurt dışında ününe ün kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan oyuncularından birisi de kuşkusuz Caner Cindoruk… Şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterine hayat veren oyuncu, her rolünü başarıyla canlandıran bir isim… Karakterleri adeta yaşayan bir performans ile sunmakta olan oyuncu, Kadın dizisindeki Sarp’tan sonra şimdi de Sadakatsiz’deki Volkan ile göz önünde.

Caner Cindoruk’un yurt dışındaki hayranları da son yıllarda hızlı bir artış sergiliyor. Oyuncunun hem dizilerle yurt dışında yer alması hem de yakışıklılığı hayranlar arasında çok konuşuluyor.

Özellikle de Güney Amerika ülkelerinde ününe ün katan Caner Cindoruk için, Arjantin’de yapılan yayınlar çok dikkat çekici oldu.

Ülkenin en çok izlenen programlarından Corta Por Lozano’ya konuk olan oyuncu, hakkında merak edilenlerle ilgili soruları yanıtladı. Canlı yayın konuğu olan Cindoruk, “Aslında bu kadar ilgi olacağını düşünmemiştim ama inanılmaz mesajlar alıyoruz” dedi.

Arjantin’e gitmeyi çok istediğini de söyleyen oyuncu, özellikle futbol konusunda ülkeyi yakından takip ettiğine değindi. Oyuncu, “Arjantin bana otantik gelen ülkelerin başında geliyor. Pandemiden sonra kesinlikle gelmek istiyorum” ifadesini kullandı.

Geçtiğimiz aylarda İspanya’da büyük olay yaratan Kadın dizisi nedeniyle El Espanol gazetesine de röportaj veren Cindoruk, George Clooney’e de benzetiliyor.

Clooney’in çok beğendiği bir isim olduğunu anlatan oyuncu, “Ona benzetilmek tabi ki güzel bir duygu” diye konuştu.