Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisine tutulanlar ekranda sanki kendi hayatlarını izliyor!

Son Yaz dizisine tutulanlar ekranda sanki kendi hayatlarını izliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Son Yaz dizisi, gerçek hayat ile paralel giden hikayesi ile büyük ilgi gördü. Dizide Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan başrollerde yer alıyor. Güçlü performansları ile başrolün hakkını veren oyuncular, hikayenin çok gerçekçi olmasının da farkını yaşıyor.

Genellikle Türk dizilerinde hikayeler fantastik ya da abartılı oluyor. Ancak Son Yaz, böyle bir yapım değil ve akıcılığı bile gerçek hayat ile paralel bir düzeyde ilerliyor. Tüm karakterler değişiyor, dönüşüyor ve bambaşka kişiliklere doğru evriliyor. İşte bu ortam da izleyicilere kendi hayatlarını dizide izlemeleri gibi önemli bir fırsat sunuyor.

Fox TV’de yayınlanan Kamera Arkası programına konuşan dizinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan, hem karakterini hemde yapım hakkındaki detayları anlattı. Sancaktutan, Yağmur’un gözükara birisi olduğunu vurguladı ve şöyle devam etti: “Farkındalığı çok yüksek bir kız. Çok ideolojik, gerçekçi, akılcı ve farkındalığı yüksek olduğu için herkes onun gibi her şeyi fark edebilsin ve ona göre hareket etsin istiyor. Ama bu huyu biraz da can sıkıcı olabiliyor. Yağmur aslında babaya karşı inanılmaz bir özlemi var. Bunun verdi öfke, kızgınlığın, kırgınlığın zamanla kırılmasını ve Yağmur’un bu içindeki küçük kız çocuğunu seyirci keşfedecek.”

Son Yaz dizisine tutulanlar ekranda sanki kendi hayatlarını izliyor! 7

Dizi öyle akıcı bir şekilde ilerliyor ki, hiç sıkılmadan sahneler birbiri ardına geçiyor ve bölümler de hemen bitiyor. Her yeni bölüm öncesi de izleyiciler heyecanla Cuma akşamının gelmesini bekliyor. İşte bu durumun sebebi de hikayenin gerçekçiliğinde yatıyor.

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz’ın neden farklı bir proje olduğunu da şu sözlerle ifade etti:

“Karakterler, kişiler o kadar gerçek ki, biz bile okurken bu diyalogların çok gerçek olmasına, çok içimizden,kendimizden buluyor olmamız bizi çok heyecanlandırmıştı. Beni en çok heyecanlandıran yanı da, gerçekten kendimden bir şeyler buluyor olmam. O yüzden seyircinin de Son Yaz’da farklı bulacağı şey, aslında kendi hayatlarını seyrediyor olmaları. ”

Röportajın detaylarını ve set ortamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.