Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi!

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi, sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Bu hafta 4 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan 21. bölümüyle yaz arası veriyor dizi. Başrollerinde Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay ve Funda Eryiğit’in rol aldıkları dizi, sezona veda ederken Savcı Selim ve Canan’ın düğünü de sürpriz bir sahne olacak.

Bir süredir ilişkilerini yeniden gözden geçiren çiftin evlilikleri, çocuklarını ve tüm dostlarını mutlu ederken, diziyle ilgili gelen bir kulis bilgisi ise izleyenleri üzdü!

Son Yaz dizisinin reytingleri beklendiği kadar olmasa da oyunculuklar ve hikayesiyle beğeni toplayan yapımın devamına karar verdi Fox TV.

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 14

Sezon arasından sonra Eylül’de yeniden izleyici ile buluşacak olan diziden Funda Eryiğit’in hayat verdiği Canan karakterinin ayrılacağı yönündeki kimi söylentiler, diziyi izleyenleri şimdiden üzen bir gelişme oldu.

Bu söylentilerin doğru olup olmadığını yarın akşam yayınlanacak olan bölümde göreceğiz ama Funda Eryiğit’in yaptığı bir paylayım ise izleyiciye ‘Veda mı ediyor?’ duygusunu yaşattı.

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 15

Oyuncu, dizisinin setinde çekilen pek çok fotoğrafını paylaştı. Birlikte rol aldığı isimlerle verdiği pozları yayınlayan oyuncunun ayrıca pek çok kutu içindeki eşyaları da dikkat çekti.

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 16

Dizinin çekimlerinin yapıldığı İzmir’de kaldığı evden ayrıldığı izlenimini oluşturan pozları sonrası, oyuncunun diziden ayrılmış olduğu ihtimali de artmakta…

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 17

Funda Eryiğit’in dizinin bir sahnesinden paylaştığı bir başka paylaşım da yine dikkat çeken fotoğraflar arasındaydı. Son Yaz dizisinin setindeki bir sahne için dublör olarak cansız manken kullanıldığını da göstermekte aşağıdaki poz…

Dizinin sezon finali fragmanında arabaya binerken Canan’ın üstündeki elbise de fotoğraftakiyle aynı. Aracın camından giren kurşun da dikkat çeken bir ayrıntı. Cansız manken ile Funda Eryiğit’in aynı kıyafeti giymesinden dolayı tahminler, Canan’ın bir şekilde ateş altındaki araçta vurulacağını işaret ediyor! Tabii hepsi tahmin!

Fakat cansız mankenin kullanılmış olması, tehlikeli bir sahne için hazırlanıldığı izlenimini de yaratıyor. Neler olacağını yeni bölümde göreceğiz ama oyuncu, ayrılacağı iddialarından sonraki bu paylaşımıyla ipucu da vermiş oldu…

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 18

Funda Eryiğit’in diziden ayrılacağı ile ilgili ortaya çıkan bazı kulis bilgilerinin ardından yaptığı çok sayıda paylaşım sonrası, kafalar iyice karıştı. Bakalım sezon finalinde söylendiği gibi bir ayrılık mı bekliyor izleyenleri? İşte oyuncunun paylaşımlarından bazıları…

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 19

 

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 20

Son Yaz dizisine veda paylaşımı mı? Funda Eryiğit eşyalarını topladı, son pozları verdi! 21