Ana sayfa Dizi Haberleri 2. sezonun ipucu, Sadakatsiz’in dehşete düşüren final sahnesinde gizliydi!

2. sezonun ipucu, Sadakatsiz’in dehşete düşüren final sahnesinde gizliydi!

tarafından zk zk

2. sezonun ipucu, Sadakatsiz'in dehşete düşüren final sahnesinde gizliydi! 8TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Dün akşam 31. bölümüyle sezon finali yapan Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, final sahnesiyle izleyenleri hem şaşırttı hem de yeni sezon için merakta bıraktı! Derin’in sinir krizi geçirdiği araçta bulunan Asya, ne yaptıysa onu durduramadı!

Derin, geçmişiyle hesaplaşırken Asya ile birlikte araçla bir uçurumun kenarında asılı kaldıkları o anlarda Volkan’la yaşadıkları mutlu günleri geçiriyordu aklından. Aynı aracın içinde, en nefret ettiği kişi ile denize uçtu Derin.

O anlarda takipte olan Volkan, aracın uçurumda asılı durduğunu gördü. Koşarak yetişmeye çalıştı ama yapabileceği hiç bir şey yoktu! Asya ve Derin’in çığlıklarıyla araç denize yuvarlandı!

Suya düşen arabaya uçurumun kenarında bakakalan Volkan’ın perişan hali ve ağzından sadece ‘Asya’ kelimesinin çıkması da dikkatleri çeken bir ayrıntıydı!

Ancak yeni sezonla ilgili en büyük ipucu, denize düşen araçta ölüm kalım savaşı veren Asya’nın ağzından dökülmekteydi! Asya, “Aldatılan kadının öfkesi, cehennem ateşinden beterdir ve hiç bir deniz, o ateşi söndürmeye yetmez! Henüz bitmedi. Ben henüz kalemi elime almadım. Bu romanın son cümlesini, ben yazacağım!” sözleriyle bir sonraki sezonda intikamının acı olacağını da ortaya koyuyordu!

2. sezonun ipucu, Sadakatsiz'in dehşete düşüren final sahnesinde gizliydi! 9

Bu cümleden Asya’nın ölmeyeceği, Derin’in de yaşayacağı ve Volkan ile hesaplaşmasının bitmediği izlenimi ediniliyor. Bakalım tahminler tutacak mı?

Bu arada dizinin sezon finalinde çoğunlukla flashback sahneleri ekrana geldi. Dizinin ilk bölümünden itibaren yaşananlar, neredeyse bir özet gibi sunuldu. Daha farklı bir sezon finali bekleyen izleyici bu konuda biraz hüsrana uğradı ama finalde 30 bölümün özeti yapılarak yeni sezona da sil baştan girileceği gösteriliyor aslında!

“Yani hikaye bitmedi, daha yeni başlıyor, bu yaşadıklarımız sadece kısa bir hikayeydi” mesajı iletiliyordu adeta izleyenlere…

Aynı anda iki kadını da sevdiğini söyleyip, ikisini de elinde tutmak için binbir oyun oynayan Volkan’a da aynı anda ikisini de kaybetme ihtimali gösterildi!

İşte Sadakatsiz sezon finali son sahnesi…