Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi çok iddialı ama Fox TV’nin bir büyük hatası var!

Son Yaz dizisi çok iddialı ama Fox TV’nin bir büyük hatası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz isimli Fox TV dizisinin çalışmalarına yakın zaman önce başlandı ve çekimler devam ediyor. İstanbul’da başlayıp Çeşme’de devam edecek bir hikaye. Şu sıralarda oyuncular Çeşme’de çekimleri gerçekleştiriyor.

Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’ı başrol çifti olarak izleyeceğiz. Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde Ruhiye karakteri ile gönülleri bir kez daha kazanan Funda Eryiğit, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine Son Yaz ile dönüş yaptı. Ayrıca Ali Atay da dizinin ilgi çeken bir diğer başrol oyuncusu…

Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp İkiler ve Cengiz Okuyucu gibi önemli isimler de Son Yaz dizisinin kadrosunda bulunuyor.

Özellikle Alperen Duymaz’ın geniş bir hayran kitlesi var ve sosyal medyada da onların desteği ile Son Yaz dizisi hakkında birçok mesaj paylaşılıyor. İzleyiciler heyecanlı ve meraklı. Yakında da tanıtımlar ortaya çıkmaya başlayacaktır. Fox TV’nin bu sezon diziler konusundaki planlama yanlışlarının kendini tekrar ettiği gerçeğini de unutmamak lazım. Savaşçı dizisinde yaşanan muallak durum ortada. Bir de Öğretmen dizisinin bitmesinin altında yine bir planlama hataları da var.

Son Yaz dizisi çok iddialı ama Fox TV'nin bir büyük hatası var! 7

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Son Yaz dizisini değerlendirdi. Dizinin kalitesinden daha çok, kanalın planlama sorununu da başarıda etkili olacağı düşüncesinde olan yazar,  Alperen Duymaz’ın varlığının diziye yönelik çekicilik unsuru olduğunu dile getiriyor. Güleroğlu, dizinin konusunun da merak uyandırdığını ifade etti.

İşte Anibal Güleroğlu’nun yazısından bir bölüm:

“İdealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yollarının beklenmedik bir şekilde kesişeceği öyküde pek çok unsur bir araya toplanmış halde. Savcı Selim ile özverili adalet kanadı yaratan içerik, tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü de suç dünyasını ve suçtan kurtulma çabasını yansıtmak için kullanacak gibi görünüyor. Keza aile sorunlarının ve verilen sözlerin karşı karşıya geleceği Ege atmosferli içerikte aşk da olacaktır elbet.

Anlayacağınız İstanbul’dan İzmir-Çeşme’ye geçiş yaparken Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki ‘Son Yaz’ın bitişini yaşatacak olan dizinin beğeni toplamaması için görünen bir sebep yok gibi.

Çünkü her zaman için iyi görünen bileşenleri uygulama sürecinde tam kıvamında bir araya getirememe ihtimalini düşünmek lazım. Ayrıca ortada bariz bir geç kalınmışlık da var. O nedenle şu ortamda FOX’un ‘Son Yaz’ iddiasının tutması için sadece dizinin performans ve içerik kalitesi yeterli olmayacaktır!”