Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin genç yıldıız Hafsanur Sancaktutan’ın acil çözmesi gereken bir sağlık sorunu var!

Son Yaz dizisinin genç yıldıız Hafsanur Sancaktutan’ın acil çözmesi gereken bir sağlık sorunu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile öne çıkan Son Yaz dizisi gayet iyi ilerliyor. Dizinin hem hikayesi ilgi çekmeye devam ediyor hem de Akgün ve Yağmur karakterlerini canlandıran Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’ın uyumları izleyicileri mutlu ediyor.

Son Yaz dizisi şimdiye kadar 16 bölüm yayınlandı ve izleyicilerini de fazlasıyla etkilemeyi başardı. Dizi sayesinde kariyerinde büyük bir adım daha atan Hafsanur Sancaktutan, hem yeteneklerini sergileme fırsatı buldu hem de hayran kitlesini artırmaya devam ediyor.

Hafsanur Sancaktutan’ın bir sağlık sorunu olduğu ve vakit bulamadığı için de bu konuya eğilemediği ortaya çıktı. Genç oyuncunun ameliyat olması gerekiyor ama şu an buna vakit yok. Dizlerinden sıkıntısı olduğu ortaya çıkan oyuncu, vakit bulduğu zaman ilk olarak ameliyat işini çözmek istediğini söyledi.

Kamera Arkası isimli Fox TV programına konuşan oyuncu, “Ameliyat, dizimden ameliyat olacağım. İlk işim yapılacaklar arasında” diye konuştu… Oyuncu sağlık durumu hakkında başka bir detay vermedi.

Kamera karşısına geçmenin kendisi adına en cesur hareketi olduğunu ifade eden oyuncu, kendisini en iyi anlatan özelliği sorulunca ise şöyle konuştu: “Bunu ben cevaplayamam. Sadece çok inatçı olabilirim. İyi anlamda bir özellik aramayayım kendimde, fakat dişli ve inatçı diyebilirim kendim için. Ama iyi niyetli tabii ki de saf, kimseye zarar vermeden. Beni en iyi anlatan özelliğim budur.”