Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ile Gökberk Demirci için ‘bir elmanın iki yarısı’ sözü cuk diye oturuyor!

Özge Yağız ile Gökberk Demirci için ‘bir elmanın iki yarısı’ sözü cuk diye oturuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin isimli Kanal 7 dizisiyle öne çıkan Gökberk Demirci ve Özge Yağız ikilisi birbirlerine tutkulu bir aşkla bağlı… Dizide tanışan ve sevgili olan ikili, evlilik yolunda ilerliyor. Gökberk Demirci, aşkına geçtiğimiz Eylül ayında muhteşem bir evlilik teklifi yapmış ve “Evet” yanıtını almıştı.

Özge Yağız, geçtiğimiz gün yayınlanan tv100’deki röportajında bu teklifin hayallerinin bile ötesinde olduğunu söyledi. Ancak evlilik konusunda bir detay vermek istemedi. Gökberk Demirci de Ocak ayında benzer bir röportaj yapmış ve evlilik konusunda bir tarih olmadığını, gidişata bıraktıklarını söylemişti.

İki sevgilisinin birbirleri ile ilgili yaptıkları açıklamaları yan yana getirince, bir elmanın iki yarısı oldukları da ortaya çıkıyor. Zaten Özge Yağız da benzer bir ifade kullandı. Genç oyuncu, “Bir elmanın yarısı diyebilirim bizim için” diyerek durumu özetledi ve sevgilisinin her yeni gün yeni bir yönünü gördüğünü söyledi.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci için 'bir elmanın iki yarısı' sözü cuk diye oturuyor! 8

Yemin dizisini hala izlediğini belirten Özge Yağız, sevgilisine de mesleki yaşamı hakkında çok güzel iltifatlarda bulundu. Oyuncu, Demirci’nin oyunculuğunu çok beğendiğini ve onu izlemenin kendisine keyif verdiğini söyledi.

Özge Yağız, önemli olanın bir insanı her şeyi ile sevebilmek olduğuna vurgu yaptı. Yağız, şöyle konuştu: “Benim için zaten her şeyin sahip olabileceği en güzel seviyesine sahip. O yüzden o olması mest olmama yetiyor.”

Peki Gökberk Demirci neler söylemişti?

2021 yılının Ocak ayının başlarında yine TV100 kameralarına konuşan Gökberk Demirci, sevgilisini öve öve bitirememişti.

Sevgilisi ile aynı yapımda rol almanın çok keyifli olduğunu anlatan Demirci, sevgili olmanın yanı sıra partner olarak da Özge Yağız’ın çok özel birisi olduğunu söyledi.

Oyuncu, gelecekleri için, daha mutlu olmak için çaba harcadıklarını, yoğun çalışmayı da kabullenmek durumunda olduklarını anlattı.

Aşk için ilk adımın kendisinden geldiğini ifade eden oyuncu, “İlk birçok adım benden geldi diyebilirim. Şükürler olsun ki karşılığını aldım. Mutlu bir şekilde hayatımıza devam ediyoruz” dedi.

Özge Yağız ile Gökberk Demirci için 'bir elmanın iki yarısı' sözü cuk diye oturuyor! 9

Çiftin nikah tarihi belli değil ama evlilik kararı aldıkları net. Demirci, “Tarih yok. Birazcık gidişata bıraktık kendimizi. İkimiz de aynı işi yapıyoruz. Malum tempo, şartlar. Biz artık zamana ayak uydurmaya çalışıyoruz. Şartlar ne zaman gösterir ise en iyi şekilde değerlendireceğiz” diye konuştu

Gökberk Demirci, “Her şeyi, bir insanda olabilecek her şey” diyerek sevgilisinin her yönünü çok beğendiğini sözlerine ekledi.

Demirci’nin sözlerine aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.