Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan çok zor bir karar aldı!

Son Yaz dizisinin Yağmur’u Hafsanur Sancaktutan çok zor bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat vermekte olan Hafsanur Sancaktutan, çok başarılı performans sergilemeye devam ediyor. Adeta dizi ile kendisini bulan ve geniş bir hayran kitlesinin de dikkatini çeken Hafsanur Sancaktutan, kariyerinde büyük bir çıkış yaşıyor.

Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve iyi reytingler alan dizide Alperen Duymaz ile çok iyi bir dizi çifti olan Hafsanur Sancaktutan, son dönemin öne çıkan, enerji dolu ve sempatik kadın oyuncularının arasında yerini aldı… Küçüklüğünden bu yana oyunculuk hayali bulunduğunu belirten Sancaktutan, Kamera Arkası programına konuştu.

“Hayatımda daha çok mucizevi diyebileceğim, şans da diye adlandırabileceğim güzel bir anım var” diye konuşan oyuncu, bu anısını çok özel olduğu için anlatmak istemedi. Çocukluk yıllarında tiyatro ile ilgilenen ama uçak mühendisi olmak için çıktığı yolda kendisini oyunculukta bulan Hafsanur Sancaktutan, internet olmadan yaşayabileceğini söyledi.

Son Yaz dizisinin Yağmur'u Hafsanur Sancaktutan çok zor bir karar aldı! 1

Oyuncu, “Çok yakın zamanda kendime şart koydum. Bu durumlar dışında eline telefonu almayacaksın, onun yerine bunu yapacaksın, dedim. Bakalım bu kurallara uymaya çalışıyorum” açıklamasında bulundu.

Pandemi nedeniyle 2020 yılında hiçbir şeyi tam olarak yapamamaktan şikayetçi olan oyuncu, “Ben geçtiğim 1 yıldan çok memnunum. Bir şey yapamadığım için pişmanlık duymuyorum” diye konuştu.

Oyuncunun ilk yapılacaklar listesinde dizinden ameliyat olmak var. Rahatsızlığını tam olarak anlatmayan oyuncu, fırsat bulur bulmaz hemen dizindeki sorunu çözmek istiyor. Oyuncu, ilgilendiği spor dalı olduğunu ve çello çalmaya da devam edeceğini anlattı.