Ana sayfa Sosyal Medya Erdem Şanlı’nın Ateş Kuşları dizisindeki Zıpkın karakteriyle örtüşen özellikleri var!

Erdem Şanlı’nın Ateş Kuşları dizisindeki Zıpkın karakteriyle örtüşen özellikleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları dizisiyle Cuma akşamları atv ekranında yer alan Erdem Şanlı, canlandırdığı Zıpkın karakteri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

2018 yılında oyunculuk kariyerine başlayan ve birbiri ardına birçok projede izlediğimiz Erdem Şanlı, en dikkat çeken rolüyle Son Yaz dizisinde herkesi şaşırtmıştı. Canlandırdığı Kaan karakteri ile bir anda öne çıkan oyuncu, şimdilerde ise Ateş Kuşları dizisinin genç yeteneklerinden birisi olarak övgüler alıyor.

Sosyal medyada da güçlü bir destekleyici grubu bulunan oyuncu, Zıpkın karakterine de çok yakıştırılıyor. Partneri Lilya İrem Salman ile dizinin hikayesinde iyi bir görüntü çizen Erdem Şanlı, kendi kişiliği ile Zıpkın arasındaki benzerliklere dikkat çekti.

Hayranlardan gelen soruları yanıtlayan Zıpkın ve Hüma karakterleriyle Ateş Kuşları dizisine katkı yapan iki oyuncu, ilgi çeken bilgiler paylaştı.

Erdem Şanlı'nın Ateş Kuşları dizisindeki Zıpkın karakteriyle örtüşen özellikleri var! 7

Erdem Şanlı, Zıpkın karakterine yönelik benzerlikleri konusunda şöyle konuştu: “Zıpkın bir mahalle çocuğu. Kendi hayatımda yola çıkarsam, sadece yetiştirilme tarzı farklı. Ortak yönlerimiz olarak; kötü niyetli değil, ailesini seven, koruyan, mahalle kültürü ile büyümesi. Ancak o mahalle kültürünü de aslında farklı bir yanlış yerden almayan. Bir yerde bu kültürden kurtulmaya çalışan birisi Zıpkın. O yönden bakış açımız biraz benziyor gibi.”

Lilya İrem Salman ise canlandırdığı Hüma karakteri ile benzerliğinin sadece gülüşü olabileceğini onun dışında hiçbir benzerlik bulunmadığını ifade etti. Salman, “Ortak özelliğimiz sadece gülüşümüz olabilir. Onun dışında bambaşka kişileriz. Ama kahkahalarımız bir” dedi.

İki genç oyuncu bir çok hikayenin ana malzemesi olan zengin ile fakir aşkı konusunda da bir izleyici sorusu üzerine düşüncelerini paylaştı.

Erdem Şanlı, “Fakirler de sevebilir. Gönlün temiz ve doğru olsun” dedi.

Lilya İrem Salman ise, “Fakir diye bir şey yoktur, gönlün temiz olsun” diyerek partneri ile aynı duyguları taşıdıklarını anlattı.