Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’ın kutlama haftası, setteki sürpriz çiçekle başladı! Nur Fettahoğlu ve kızının sevgi dolu pozunu görmelisiniz!

Nurgül Yeşilçay’ın kutlama haftası, setteki sürpriz çiçekle başladı! Nur Fettahoğlu ve kızının sevgi dolu pozunu görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sinema filmlerinin, dizilerin sevilen iki ismi Nurgül Yeşilçay ve Nur Fettahoğlu, rol aldıkları yapımlardaki kadar, günlük hayatlarında da merak konusu olan oyuncular. İki ünlü isim, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da hayranlarının ilgiyle takip ettikleri kişiler. Fettahoğlu ve Yeşilçay’ın son paylaşımlarına bir göz atalım…

İlk sırada Nurgül Yeşilçay var. Ünlü oyuncu, şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle ekranlara gelmekte. Yeşilçay, dizide kızı kaçırılan ve yıllar sonra kızana kavuşan ancak başına binbir bela gelen Zeynep’i oynuyor.

Pazar akşamlarının çok izlenen dizisiyle gündemde olan oyuncu, bu hafta doğum gününü kutlayacak. 26 Mart 1976 doğumlu olan oyuncunun sabırsız bir seveni var!

Dizide kızı kızını oynayan küçük oyuncu Bahar Ece Yılmaz, Nurgül Yeşilçay’a güzel bir sürpriz yapmış. Elinde çiçekleriyle doğumgününe 4 gün kala ilk kutlamayı yapan isim olmuş.

Yeşilçay da bu güzel hediye ile küçük oyuncuyu fotoğraflayarak esprili bir mesaj bırakmış paylaşımına. Nurgül Yeşilçay, “Adı gibi bahar çiçekleriyle doğum günü haftamı başlatmış oldu. 7 gün 7 gece kutlayacağım” notunu düşmüş bu paylaşıma…

Nurgül Yeşilçay'ın kutlama haftası, setteki sürpriz çiçekle başladı! Nur Fettahoğlu ve kızının sevgi dolu pozunu görmelisiniz! 8

Nur Fettahoğlu’nun son paylaşımı ise kızı Elisa ile oldu. İş insanı Levend Veziroğlu ile evli olan Nur Fettahoğlu, şu sıralar yeni dizisi ile gündemde.

Star TV’de ekrana gelecek olan Kağıt Ev isimli dizide rol almaya hazırlanıyor oyuncu. Erdal Beşikçioğlu ile başrolde oynayacağı dizide, 3 çocuk annesi bir kadına hayat verecek.

Aynı zamanda Exxen için çekilen Hükümsüz dizisindeki rolü ile de çok konuşuluyor şu sıralar. Kadın cinayetlerini konu alan dizide, şiddete uğrayan bir kadını oynayan Fettahoğlu, konuk oyuncu olduğu dizide özellikle dizinin mahkeme sahnesindeki oyunculuğu ile izleyenleri göz yaşlarına boğuyor.

Güçlü oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyadaki samimi, doğal, içten tavırları ve paylaşımlarıyla da hayranlarını mutlu ediyor.

Aşağıda kızı Elisa ile sevgi dolu o pozları da beğeni topluyor…

Nurgül Yeşilçay'ın kutlama haftası, setteki sürpriz çiçekle başladı! Nur Fettahoğlu ve kızının sevgi dolu pozunu görmelisiniz! 9