Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin reytingleri final kararını haklı çıkarttı!

Son Yaz dizisinin reytingleri final kararını haklı çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi için izleyiciler final kararını duyar duymaz sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşturdu. Fox TV’ye yapılan eleştiriler arttı. Dizinin başka bir kanalda veya dijital platformda devam etmesine yönelik görüşler ortaya konuldu.

Son Yaz dizisi için sosyal medyada büyük bir etkileşim ortamı yapıldı ama dizinin 25. bölümünün reytinglerine bakıldığı zaman bu çabanın izlenme oranlarına yansımadığı görülüyor.

Cumartesi akşamı yayınlanan ve bir hayli de heyecanlı geçen bölümün reytingleri ortalamanın çok altında gerçekleşti. Dizi hayranlarının bağlılığını sergilemesi beklenirken yaşanan bu düşüş Fox TV’nin final kararını da haklı çıkartıyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın başrolünde yer aldığı Son Yaz dizisi tüm kategorilerde büyük bir gerileme yaşadı.

AB ve ABC1 gruplarında günü onuncu sırada bitiren dizi, tüm kişiler kategorisinde ise on beşinci olabildi. Bu sonuçlar da gösteriyor ki Son Yaz dizisi başka bir kanala da geçse dijitalde de devam etse aslında o kadar da güçlü bir kitleye hitap edemeyecek.

Sosyal medyada oluşturulan etkileşim ortamının ve gündemin ilk sırasına kadar taşınan heyecanın izlenme oranlarına yansımaması düşündürücü oldu.