Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin Selçuk Taşkın’ı Arif Pişkin’in aklını çelen hikayedeki detay!

Son Yaz dizisinin Selçuk Taşkın’ı Arif Pişkin’in aklını çelen hikayedeki detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz Fox TV ekranında yayınlanıyor ve her hafta da izleyicilerine gerçekçi bir hikaye sunuyor. Olayların kurgusu, karakterlerin yapısı ve hikayenin geneli noktasında çok başarılı bir yapım olan Son Yaz’ın oyuncu kadrosu da iddialı. Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yan karakterlerinde de önemli isimler var.

Usta oyuncu Arif Pişkin, dizide mafya lideri Selçuk Taşkın karakterine hayat veriyor. Kamera Arkası programına konuşan Pişkin, “Biraz sert bir karakter. Sert derken, mizaç olarak sert bir karakter” dedi. Bir karaktere iyi mi ya da kötü mü noktasında hiçbir zaman yaklaşmadığını belirten oyuncu, Selçuk Taşkın için de dikkat çekici bir yorum yaptı.

Arif Pişkin, şöyle konuştu: “Bir karaktere yaklaşırken bu iyidir, bu da kötüdür diye hiçbir zaman yaklaşmadım. Oynadığım karakter kötülük yapmak için yapmıyor ki, sadece yaşamak için yapıyor. Biz ona kötü olarak bakıyoruz. Büyük soruları olan, sırları olan bir karakter.”

Pişkin, dizideki karakterin sırlar ve gizemle dolu olduğunun altını çizdi ve rolü kabul etmesinde de bunun etkili olduğunu ifade etti.

Son Yaz dizisinin Selçuk Taşkın'ı Arif Pişkin'in aklını çelen hikayedeki detay! 7

Oyuncu, “Benim için her karakter zaten bi yolculuk. O yüzden yönetmenim ile birlikte bu karakteri bana açıkladıkları zaman bir şeyleri yapıyor gibi görünüyor ama yaptığı şeyin altında ne olduğunu sadece ve sadece kendisi biliyor. Bu sır ve gizem beni cezbetti” diye konuştu.

İzleyicilerden hem karakter hem de genel hikaye olarak güzel geri dönüşler aldığını da ifade eden Arif Pişkin, halinden de memnun olduğunu sözlerine ekledi.