Ana sayfa Dizi Haberleri Kötü olmak ne zor iş! Siz bunu bir de Son Yaz’ın Soner’i Halil Babür’e sorun!

Kötü olmak ne zor iş! Siz bunu bir de Son Yaz’ın Soner’i Halil Babür’e sorun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde Halil Babür bile Soner karakterinin yaptıklarına inanamıyor! Son Yaz Fox TV ekranında yayınlanıyor ve her hafta da izleyicilerine gerçekçi bir hikaye sunuyor. Olayların kurgusu, karakterlerin yapısı ve hikayenin geneli noktasında çok başarılı bir yapım olan Son Yaz’ın oyuncu kadrosu da iddialı. Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yan karakterlerinde de önemli isimler var.

Dizinin kötü adamlarından birisi de Soner Sancaktar. Halil Babür’ün başarıyla canlandırdığı bu karakter, Son Yaz’ın hikayesinin daha ilgi çekici olmasını da sağlıyor. Soner karakterinin baba zaafı olduğunun altını çizen oyuncu, karakterin büyürken yaşadığı haksızlıklardan da çok etkilendiğine değindi.

Halil Babür, “Kendisi şiddete maruz kaldığı için normali, bizim bildiğimiz normalin dışında. Bu da onu tırnak içerisinde kötü yapıyor. Benim daha çok düşündüğüm şey, sonucun kötü olması. Yapmış olduğu şeyin sonucunun kötü olması. Hiçbir şekilde kabul edemeyeceğimiz yaklaşımları ve tavrı var. Ama birçoğu da temelsiz değil. Bence içinde yatan ciddi bir duygusal ve naif bir yer var” diye konuştu.

Kötü olmak ne zor iş! Siz bunu bir de Son Yaz'ın Soner'i Halil Babür'e sorun! 8

Aykırı rollerin adamı olarak bilinen Halil Babür, zorlu rollerin altından kalkmasını iyi bilen birisi. Karakterin altından kalkıp kalkamayacağını düşündüğünü ifade eden Babür, uzun süren projelerde kötüyü oynamanın ne kadar zor bir şey olduğunu da şu sözlerle anlattı:

“Emin değilim, çok bunların altından kalkabildiğimin. Cidden öyle düşünüyorum. Acaba ben miyim diye çok sık sorduğum bir şey bu. Çok zor bir şey kötüyü ya da sevilmeyeni oynamak. Başlarda eğlenceli buluyordum. Ama çok da kolay değil bence, özellikle süreç uzun ise. Kolay olduğunu düşünmüyorum, çok bununla ilgili gel git yaşıyorum.”

Kötü olmak ne zor iş! Siz bunu bir de Son Yaz'ın Soner'i Halil Babür'e sorun! 9

Ünlü oyuncu Pis Yedili dizisinde Trafo olarak dikkat çektikten sonra Karadayı dizisinde Doğan karakterine hayat vermişti. Çukur’un Veysel’i olarak da göz dolduran Halil Babür, şimdilerde ise Fox TV ekranında Son Yaz ile yine hayranlık uyandırıyor.