Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin yeni posteri ile verilen 2 güçlü mesaj!

Son Yaz dizisinin yeni posteri ile verilen 2 güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi ikinci sezona başlıyor… 18 Eylül Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizinin ikinci sezon posteri yayınlandı… Dikkat çeken bazı detaylar var…

Her şeyden önce dizinin yeni sezonunda yine iki kadın ve iki erkek oyuncu bulunuyor ve yine bir denge söz konusu… Geçen sezon Canan karakterinde yer alan Funda Eryiğit ayrıldı ama en az onun kadar etkili olacak Birce Akalay hikayeye dahil oldu.

İkinci dikkat çeken mesaj ise İstanbul vurgusu. Geçen sezon İzmir’de çekilen dizi, yeni dönemde İstanbul’un muhteşem güzelliklerini de izleyicilerin karşısına getirecek.

Posterde 4 ünlü oyuncu da şıklık yarışı içinde… Karizması ile hem Alperen Duymaz hem de Ali Atay kendilerini hemen belli ediyor. Sosyal medyada ünlü isimler için çok güzel yorumlar yazılıyor.

Son Yaz dizisinin yeni posteri ile verilen 2 güçlü mesaj! 7

Birce Akalay, siyahlar içinde güzelliğini sergilerken, göğüs dekolteli pozuyla Hafsanur Sancaktutan da alımlı bir görüntü çizdi. Sancaktutan’ın değişen saçları ve imajı da yeni sezonun farklarından birisi olacak.

Görünen o ki yeni sezonda dizinin hayranları çok etkileyici sahnelerle karşılaşacak. Son Yaz dizisi hayranları hikayenin gelişimi ve oyunculuk performanslarını da heyecanla bekliyor.