Ana sayfa Dizi Fragmanları Uzak Şehrin Masalı dizisinde beklenti yüksek, reyting düşük!

Uzak Şehrin Masalı dizisinde beklenti yüksek, reyting düşük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmaya başlayan Uzak Şehrin Masalı dizisinin ilk bölümü geçen hafta yayınlandı. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinden beklenti çok yüksek

Kars’ta yapılan zorlu çekimlerde yer alan oyuncular, başarılı performansları ile ilk bölümde kendilerini gösterdi. Dizinin hikayesi de etkileyici olmakla birlikte reyting sonuçlarının daha iyi olması bekleniyordu. Dizinin ilk bölümü tüm kişilerde günü ikinci tamamladı. AB ve ABC1 gruplarında ise dizi günü üçüncü sırada bitirdi. Sıralama olarak iyi görünse de reyting rakamları beklentilerin altında kaldı.

Uzak Şehrin Masalı dizisinde beklenti yüksek, reyting düşük! 9

Özellikle Teşkilat gibi önemli bir dizi başlamadan önce Uzak Şehrin Masalı dizisinin daha iyi oranlara ulaşması şart. Pazar rekabeti sert olacak ve bu hafta yayınlanacak ikinci bölümün reyting sonuçları da merakla bekleniyor. Dizinin yükseliş sergilemesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Peki Uzak Şehrin Masalı dizisinin ikinci bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Uzak Şehrin Masalı dizisinde beklenti yüksek, reyting düşük! 10

Umay, ona oğlunu getiren Kürşat’ı iyileştirmek için elinden ne gelirse yapmaktadır. Kürşat’ı evde gören Sonay ise hayatının şokunu yaşar çünkü bu adam yıllar önce kaybettiği kocası Serhat’a çok benzemektedir.

Affan, Melik’i geri almak ve Umay’a hesap sormak için mandırayı basar ama karşısına Kürşat çıkar. Yaka paça dayak yiyen Affan, Kürşat’tan çok şüphelenmiştir. Kimdir bu adam? Ama bu sefer de Sonay çıkar sahneye…

Uzak Şehrin Masalı dizisinde beklenti yüksek, reyting düşük! 11

Kürşat’ın kendi kocası olduğunu söyler. Herkes donakalır. Özellikle Murat, yıllar önce kaybettiği babasının yaşadığına kesinlikle inanmıyordur.

Onun aranan kaçaklardan biri olduğuna emin olan Affan ile Murat, Kürşat’ı ihbar eder.

İşte dizinin 19 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümünden yeni görüntüler: