Ana sayfa Sosyal Medya Yaprak Medine gelince Hafsanur Sancaktutan geri plana düşecek!

Yaprak Medine gelince Hafsanur Sancaktutan geri plana düşecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde ikinci sezon hikayede önemli gelişmeler yaşanacak. 3 yıllık zaman atlaması sonrasında karakterlerin çok farklı hayatlar içinde olduklarını göreceksiniz. Dizi adeta baştan aşağıya değişiyor.

Canan karakterinin ölmesinin ardından hikayenin yönünü belirleyecek olan kadın karakter Sare olacak. Birce Akalay’ın canlandıracağı Sare’nin Ali Atay’ın canlandırdığı Selim ile yakınlaşması beklentisi var…

Ancak asıl dikkat çeken kadın karakteri Cemre olacak. Sancaktar ailesinin kızı olarak hikayeye katılan Cemre olarak Yaprak Medine’yi izleyeceksiniz. En son Menajerimi Ara dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu, Son yaz dizisi ile yıldızını parlatacaktır.

Yaprak Medine’nin gelişi ile birlikte Hafsanur Sancaktutan’ın biraz geri plana düşme ihtimali de var. Çünkü Cemre karakteri hikayeye çok hızlı bir giriş yapacak ve dizinin en iddialı karakterlerinden birisi olarak ortaya çıkacak. İlk sezon Akgün ile Yağmur karakterleri çok dikkat çekti ve izleyiciler bu ikiliyi çok sevdi.

Yaprak Medine gelince Hafsanur Sancaktutan geri plana düşecek! 8

Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda Akgün ile Yağmur aşkının devam etmesi garanti.. Ancak aralarına Cemre girecek… Yaprak Medine’nin canlandıracağı Cemre ile Akgün’ün yakınlaşması Yağmur üzerinde nasıl bir etki yaratacak, bunu işin sonu nereye varacak izleyiciler heyecanla takip edecek.

Yaprak Medine gelince Hafsanur Sancaktutan geri plana düşecek! 9

Dizinin ilk sezonunda en çok Selim ile Akgün sahnelerine izleyiciler tutuklu kalmıştı. Ancak ikinci sezonda görünen o ki Cemre ile Akgün sahneleri bir hayli fazla olacak. Bu durum Hafsanur Sancaktutan’ın geri plana düşmesine de neden olabilir. Hikayenin gidişatının oyuncuların konumlarını nasıl etkileyeceği konusu da ikinci sezonda bir hayli dikkat çekecektir.