Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz ikinci sezon 22. bölümde neler izleyeceksiniz?

Son Yaz ikinci sezon 22. bölümde neler izleyeceksiniz?

tarafından ker_def

Son Yaz dizisi yeniden ekranlara dönüyor. 18 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da dizinin hayranları Fox TV başına geçecek. Çok etkileyici bir sezon izleyicileri bekliyor. Her şeyden önce İzmir’den İstanbul’a taşınan dizinin tüm mekanları değişti.

Ayrıca Rize ve Batum’da sahneler çekildi ve farklı atmosferleri de yine ikinci sezonda yaşayabileceksiniz… Alperen Duymaz, Ali Atay ve Hafsanur Sancaktutan başrolde yer almaya devam ediyor. Canan karakterinde Funda Eryiğit’in ayrılmasından sonra onun boşluğunu doldurmak üzere Birce Akalay’ı izleyeceksiniz.

Yaprak Medine, Yıldırım Bayraktar, Onur Bay gibi isimler de hikaye yeni karakterler ile dahil oldu Peki 22. bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Selim, hayatına Rize’de tek başına devam etmektedir. Çocuklarından, gerçeklerden, her şeyden uzak yaşamakta ve İstanbul’da yaşayan Yağmur ve Altay ile bile doğru düzgün görüşmemektedir. Selim’in bu inzivası sürpriz bir ziyaretçi ile bölünecektir. Önemli bir görev için İstanbul’a çağırılan Selim, hayata geri dönebilecek midir? Çocuklarını bile görmekten kaçan Selim’i, ne geri döndürebilir?

Akgün ise kaçak durumdadır. Ancak her kaçışın bir sonu vardır. Ve o son, Akgün için çok yakındır. Akgün babasının hayatı için büyük bir pazarlığa girecek ve bu pazarlık Akgün’ün hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.