Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde en çok Hafsanur Sancaktutan değişti!

Son Yaz dizisinde en çok Hafsanur Sancaktutan değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan adına yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu dizi Son Yaz oldu… Birçok duygu geçişini bir arada sunmakta zorlanmayan oyuncu, Alperen Duymaz ile de iyi bir partner olarak ilk sezonda çok konuşuldu.

Yağmur karakteri ile izlediğimiz oyuncu, yeni sezonda değişen imajı ve tarzıyla da hayranlarını şaşırtmaya geliyor. Yağmur karakteri annesi Canan’ın ölümünden sonra farklı bir kimliğe doğru değişim yaşadı.

Her şeyden önce olgunlaşan bir Yağmur göreceksiniz. Sadece imajı değil, tavırları da olgun bir kadın olarak Yağmur ikinci sezonda dikkatleri çekecek.

Son Yaz dizisinde en çok Hafsanur Sancaktutan değişti! 7

Hafsanur Sancaktutan da saçlarını kısalttı ve giyim tarzından tavırlarına kadar daha olgun bir görüntü çizmeye başladı…. Son Yaz dizisinde en önemli ve dikkat çekici değişimi Hafsanur Sancaktutan gerçekleştirecek gibi bir izlenim var.

Son Yaz dizisinin ilk sezonunda ünlü oyuncu, karakter sunumda bir hayli etkileyici olabileceğini göstermişti. İkinci sezonda oyuncunun bu iddiası artarak sürecek gibi gözüküyor.