Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz’da Kaan olarak beğenilen Erdem Şanlı yeni proje için anlaştı!

Son Yaz’da Kaan olarak beğenilen Erdem Şanlı yeni proje için anlaştı!

tarafından ker_def

Vatanım Sensin dizisi ile setlere adım atan genç oyuncu Erdem Şanlı, 1996 yılında İzmir’de dünyaya geldi. 2015 yılında okumak için İstanbul’a gelen oyuncu, ilk dizisiyle de 2018 yılında sektöre adım attı.

Henüz oyunculuğun başında olmasına rağmen Erdem Şanlı yeteneklerini sergileyebileceği önemli fırsatlar buldu. Genç oyuncuyu; Avlu dizisindeki Oğuz karakterinin ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Dinçer olarak izledik.

Yasak Elma dizisindeki Aksel karakteriyle dikkat çeken Erdem Şanlı, Son Yaz isimli dizinin ilk sezonunda ise Kaan olarak bir hayli beğeni topladı.

Oyuncu, son dönemde Limit isimli bir dijital dizinin kadrosunda yer aldı. Kırmızı Oda dizisine de konuk olan Erdem Şanlı, şimdide sinema filmi için anlaşma yaptı.

Kırmızı Oda’daki performansı ile büyük başarı yakalayan Erdem Şanlı, çekimlerine yakın zaman içinde başlanması planlanan “Dreamcoin” filminde başrol oynayacak.

Erdem Şanlı’nın Ozan karakterine hayat vereceği filmin yönetmen koltuğuna Burak Kuka otururken, yapımcılığını Netdcom, DMC, Retropfilmsworks, Wovietr üstleniyor.