Ana sayfa Sosyal Medya Erdem Şanlı ile Lilya İrem Salman, Ateş Kuşları dizisiyle ilgili önemli tüyolar verdi!

Erdem Şanlı ile Lilya İrem Salman, Ateş Kuşları dizisiyle ilgili önemli tüyolar verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanan Ateş Kuşları dizisinde Hüma ve Zıpkın karakterlerini canlandıran Lilya İrem Salman ile Erdem Şanlı, etkileyici bir dizi çifti olmaya doğru adım adım ilerliyor.

İki genç oyuncu da sosyal medya üzerinden gelen soruları yanıtladı. Lilya İrem Salman, Hüma karakterini ilk okuduğunda çok mutlu olmuş. Oyuncu, “Dedim geldi, heyecanlandım ve çok mutlu oldum” diye konuştu.

Hüma ile Zıpkın’ın hikayede ilk karşılaştığı sahneyi okuduğu zaman çok hoş bir aşk olacağını hissettiğini anlatan Erdem Şanlı ise şunları anlattı:

“Neşeli bir aşk hikayesi olacağını, insanlara güzel dokunacağını anlamıştım. O yüzden çok beğenmiştim. Hüma’nın saflığı ile Zıpkın’ın mahalle kültüründen nasıl bir aşk çıkabilir? Onu çok merak etmiştim. O yüzden ben de çok heyecanlanmıştım.”

İki genç oyuncunun birbirleri ile iyi bir uyum yakaladıkları bu programda da kendisini gösterdi. En güzel aşkların kavga ile başladığını ifade eden Erdem Şanlı, Zıpkın ile Hüma karakterlerinin aşkının güzel bir kavga ile başlayacağını ifade ederken, ilerleyen bölümlerde bu ikili arasında önemli gelişmeler olacağı anlaşılıyor.

Erdem Şanlı, Hüma ile Zıpkın arasında yaşanacaklar konusunda önemli bilgileri şu sözlerle ifade etti:

“Sırlar ortaya çıkacak. Olaylar büyüyecek, ortaya çıkacak. Buradaki Hüma’nın Zıpkın’a olan güveni nasıl olacak? Çünkü Hüma da bir şeyler hissediyor. Olaylar açılınca kırıla da bilir, orası nasıl toparlanacak? Dobra dobra konuşup kendilerini açıklayabilecekler mi? O yüzden başlayacak mı acaba bir aşk?”

Masumiyet, heyecan ve saflık iki genç oyuncunun da hem Hüma hem de Zıpkın için akıllarına gelen ilk kelimeler oldu.