Ana sayfa Sosyal Medya Lilya İrem Salman’ın Ateş Kuşları dizisindeki en büyük şansı partneri oldu!

Lilya İrem Salman’ın Ateş Kuşları dizisindeki en büyük şansı partneri oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Ateş Kuşları isimli dizide, Hüma ile Zıpkın karakterlerin son dönemin favori dizi çiftlerinden birisi olarak ifade edilmeye başlandı. İzleyiciler bu ikiliyi çok sevdi ve sosyal medyada Lilya İrem Salman ile Erdem Şanlı ikilisine bir ilgi oluşmaya başladığı da gözlemleniyor.

Ateş Kuşları güçlü bir dram dizisi ve hikayenin izleyicileri cezbeden yanlarından birisi de çiftler arasındaki ilişkilerin çekiciliği… Hüma ve Zıpkın karakterlerinin saflığı ve birbirlerine çok yakışıyor olmaları dizi hayranlarının da bu ikiliyi öne çıkartma nedeni oldu.

Lilya İrem Salman, sette partneri Erdem Şanlı ile çok iyi anlaştıklarını açıkladı. Genç oyuncu, partnerini kendisi için büyük bir şans olarak görüyor. İzleyicilerden gelen yorumların da çok güzel olduğunu ifade eden Salman, kariyerinin başında bulduğu fırsatı iyi değerlendiriyor.

Lilya İrem Salman'ın Ateş Kuşları dizisindeki en büyük şansı partneri oldu! 7

Lilya İrem Salman, partneri Erdem Şanlı için şunları söyledi: “Erdem ile aramız çok iyi, onu çok seviyorum, çok güzel bir arkadaşım. Beraber iş yaptığımız için da çok çok mutluyum. Çok iyi denk geldik diye düşünüyorum. İzleyenlerden çok güzel yorumlar alıyoruz. Yazılanları okuyoruz ve okudukça da mutlu oluyoruz. Bu çok kıymetli bir şey.”

Zıpkın karakteri ve Hüma ile ilgili sosyal medyada çok güzel yorumlar gördüğünü anlatan Erdem Şanlı, dizinin içerisinde çok temiz bir aşkın başlangıcının izleyicilerin bu ilgisinin de nedeni olduğunu düşünüyor.

Oyuncu, “Dizinin hikayesinde çok temiz bir aşkın başlangıcı var. Aşk yaşamaya çalışan, heyecanını yenmeye çalışan, konuşamayan bir çocuk var. Arayamıyor, soramıyor, öyle bir cesareti de yok. Tabii ki de gördüğü an eli ayağı birbirine karışıyor. Kamerayı görmek gibi bir şey bu” açıklamasında bulundu.