Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde bir aşk mı başlıyor? Kavga ile başladı şimdi de aşka yürüyorlar!

Ateş Kuşları dizisinde bir aşk mı başlıyor? Kavga ile başladı şimdi de aşka yürüyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları dizisini izleyenler Zıpkın ile Hüma karakterlerinin hikayenin içinde nerelere savrulacaklarını çok merak ediyor. İşte bu noktada iki genç oyuncu Erdem Şanlı ile Lilya İrem Salman’ın izleyicilere verdiği bir ipucu var… Hüma ve Zıpkın ikilisinin kavga ile başlayan karşılaşmaları, birçok gerçek hayat hikayesinde de olduğu gibi aşka doğru dönüşüm geçirecek gibi gözüküyor.

İki genç oyuncu da dizinin ilerleyen bölümlerinde bu iki karaktere ne olacağını merak eden izleyicilere bazı bilgiler sundu. Sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan ikili, Hüma ve Zıpkın karakterlerinin hikayede nasıl ilerleyecekleri konusunda şu bilgileri verdi.

Erdem Şanlı: Konuşup kendilerini açıklayabilecekler mi? Başlayacak mı acaba bir aşk?

Lilya İrem Salman: Ne olmuş, tesadüfü gördük, kavgayı yaşıyorum. Sonunda da aşk var herhalde…

Erdem Şanlı: Sen öyle diyorsan öyledir, daha fazla bir şey söyleyemem. Daha fazla bir şey söyleyemem.

Ateş Kuşları dizisinin izleyicileri yakında Hüma ve Zıpkın karakterleri arasında ateşli bir aşkın başlayacağını bu sözlerden anlayabiliyor.

Peki Hüma, Zıpkın için ailesini karşısına alacak mı? Birçok izleyici bu konuda soru soruyor. Lilya İrem Salman, “Hüma olarak, gerçekten ailemi karşıma almak isterim ama buna ne kadar cesaret edebilirim, ettiğimde nelerle karşılaşırım. Çünkü gördüğünüz gibi annem bir kaşı ile beni devirebiliyor. Keşke yapacak yürekliliğim olsa” şeklinde konuştu.

Hüma’nın bakış açısından durumu anlatan oyuncu, onun aşkı için bile olsa ailesini karşısına almasının aslında ne kadar zor olduğunu anlatıyor.

Erdem Şanlı ise, Hüma’nın ailesinin eksiklerini gideren bir tarzı olduğunu ama zamanla da ailesini karşısına alabileceğini düşünüyor.